Çarşamba, Mart 26, 2014

Vefa'da Kamuran Gazi dönemi sona erdi

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Vefa'da dün Yeni Çanspor karşısında alınan 2-1'lik mağlubiyet sonrasında Teknik Direktör Kamuran Gazi ile yollar ayrıldı.



Ligde düşme potasında yer alan yeşil-beyazlılarda dünkü maçtan sonra Yönetim tarafından Teknik Direktör Kamuran Gazi'ye görevine son verildiği kararı tebliğ edilirken, Yerel Futbol Sitesine konuşan deneyimli Teknik adam "son 2-3 haftadır idari yönden bir takım sorunlar yaşıyorduk. Açıkcası ben de görevi bırakmayı düşünüyordum. Hevesim kalmamıştı, yaptığımızdan işten keyif alamaz duruma gelmiştik. İyi oldu, büyük bir yükten kurtuldum" şeklinde konuşurken, futbolcularına ve kendisine görevi boyunca destek verenlere teşekkür etti.


HABER: ALİ KEMAL DEMİR


 

8 yorum:

amatör göz dedi ki...

Merhaba, ben Kamuran hoca gelmeden buraya yorum yapmıştım bu takıma Kamuran Gazi yakışır o kurtarır demiştim ki bu konuda hala aynı fikirdeyim.İstanbul da şuan ondan daha tecrübeli ve iyi hoca boşta yok bence.Vefa spor sezon başındaki kadrosu bence bal liginin en kötü kadrosuydu Heask maçında izlemiştim.Şenol hoca sezon başı çok iyi reklam yaparak belkide hayatı boyunca aldığı en iyi ücreti Vefa spordan aldı Heask takımı Vefasporun belki de harcadığı paranın yarısıyla o gruptan çıktı.Vefa sporun tek şansızlığı iki senedir çok zorlu gruplara düşmesidir.Yoksa o başkan bu kadar inançla bu takımı hertürlü 3. lige çıkarırdı.Haklarında hayırlısı olur İnşallah.( Bu arada ne Kamuran Hocayı tanırım ne de Vefasporluyum acizane amatör lig takipiçisi bir sporcuyum.)İyi günler.

Taraftar dedi ki...

Ya bırak allah için başkan devre arası istediği adamları aldı. Ne değişti yine sene başı gelen adamlar oynadı. Kamuran gazi senden başka savunan kalmadı eksik gelen yalovayı yen korkudan takımı getiremeyen babaeskiyi yen sonra diğer hocayı kötüle. Takım hala aynı sen sene başına sallıyorsun bak bakalım nerden gelmiş o topçular bilerek kınusun biiraz

amatör göz dedi ki...

Hocam ben kimseyi savunmuyorum.sen çok biliyorsun ya kamuran hocadan önce vefasporun kaç puanı vardı kaç galibiyeti vardı önce ona bak ondan sonra konuş.Rakamlar konuşuyor.

Sporcu dedi ki...

Bence grup zor degildi. Hatta en kolay istanbul grubu diyebilirim. Halide iyi takim degil. Ayni sekilde yenibosnada. Vefanin iki takimdan pek farki yok. Beni sasirtan dikilitasin vefayi alta almasi oldu. Daha 3 hafta var ama durumlar vefa icin iyi gorunmuyor. Vefanin ilk devre kadrosundaki adamlar cok kaliteli futbolculardi. Belki takim oturmadi ama futbolcularin hepsi kaliteliydi bence. Ama sahsi gorusum vefa ligi en azindan yenibosnanin ustunde bitirmeliydi.

akd dedi ki...

Halide Edip Adıvar iyi takım değil mi? Yapmayın Allah aşkına. Halide Edip Adıvar, Arnavutköy Belediye ve Sultanbeyli Belediye ile birlikte 3.Lige çıkar benden söylemesi. Ancak benim tahminim final turunda İstanbul takımları birbiri ile eşleşir (herkesin ortak görüşü bu yönde) sonuçta en az 2 İstanbul takımı bu sezon kesin Profesyonel olur. Yenibosna'da Play-Off maçlarına kalsa iş yapardı.

amatör göz dedi ki...

Ali Kemal abi sana sonuna kadar katılıyorum.(sultanbeyli belediye hariç)Heask diğer takımlar gibi sezon başı kampı görseydi bu gruptan lider çıkardı.İlk hafta Dikilitaşla berabere kalmasalardı zaten şuan liderlerdi.Bu gruba kolay demek biraz saçma.Tekirdağ,Armutlu Belediye,Bozcaada,Edirne,Y.bosna,Yeni çan,Keşanspor, bunların hangisi kötü hepsinin arkasında destekçisi var ve hepside 3.lig parolasıyla lige girdiler.Adıvar hepsini yendi ve play offa kaldı.

amatörüniçinden dedi ki...

bence çok saçma hani bir teknik direktörü savunmak senol hocaya bahane buluyordunuz bu adamda o kadar oyuncu aldırdı ama lütfen kaliteye bakalım senol hocanın aldığı oyuncular kaliteliydi ve dha iyi top oynuyordu ama puan bakaımından olmadı

gattuso.8 dedi ki...

En zorlu grup 10 grup sahsi dusuncem

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.