Perşembe, Mart 27, 2014

Sancaktepe Belediyespor, Derince'ye direnemedi

Coca-Cola Gelişim ligi U19 Kategorisi Marmara grubu takımlarından Sancaktepe Belediyespor, Sarıgazi Stadında zirve mücadelesi veren Derincespor'u misafir etti.



Şampiyonluk iddiasını sürdürmek isteyen Derincespor üstün oynadığı müsabakayı 4-2 kazanarak 3 puanın sahibi oldu.


 


Dursun Teyran, Adem Arslan ve Ahmet Mert Cam hakem triosunun mükemmel şekilde yönettiği mücadeleye fırtına gibi giren deplasman takımı Derincespor 4.dakikada Uğur ve 8.dakikada Anıl'ın attığı gollerle biranda 2-0 üstünlüğü yakaladı.


 


İlerleyen dakikalarda orta alan mücadelesine dönen karşılaşmada iki takımda yakaladıkları pozisyonları değerlendiremediler. İlk yarının son dakikasında gelişen Sancaktepe Belediyespor atağını uzaklaştırmak isteyen Derince kalecisi Yusufcan'ın hatalı şutu İbrahim'e çarparak filelere gidince ilk yarı deplasman takımı  Derincespor'un 2-1 üstünlüğü ile geçildi.


 


İkinci yarıyada hızlı başlayan Kocaeli temsilcisi 48.dakikada maçın yıldızı Gökhan'ın güzel golü ile skoru 1-3 yapsada Sancaktepe Belediyespor 1 dakika sonra bu gole Serkan ile cevap vererek tekrar farkı bire indirdi. Farkı açmak isteyen Derincespor 65.dakikada Uğur'un ceza sahası içinde düşürülmesi sonucu penaltı atışı kazandı, topun başına geçen Anıl topu filelere yollayarak takımını 4-2 üstünlüğe taşıyan golü kaydetti.


 


Kalan sürede iki takımında ataklarından gol sesi çıkmayınca, Derincespor zorlu mücadeleden 3 puanla ayrılarak zirve takibini sürdürdü.


HABER: MURAT NAZİK
KAYNAK: http://www.sehriistanbul.com.tr


[gallery link="file" columns="4" ids="118283,118284,118285,118286,118287"]

Hiç yorum yok:

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.