Pazar, Mart 30, 2014

Bayrampaşa Tunaspor'da kötü gidişat sürüyor

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubunda, direkt olarak BAL'a çıkmayı planlayan iki takımın mücadelesinde gülen taraf 2-1 galibiyetle Erokspor oldu.
Erokspor 43.dakikada Orçun Özdemir ve 84.dakikada penaltıdan Sezai Çakır'ın attığı gollerle Bayrampaşa Tunaspor'u 2-1 mağlup etti.Tunaspor'un golünü 90+4 dakika'da Aykut Taşkınfurat kaydetti.


Alibeyköy Sahasında oynanan karşılaşmada 90 dakika boyunca daha çok pozisyon üreten ve daha çok kazanmak isteyen taraf Erokspor, 3.dakika'da Orçun'un kullandığı serbest vuruş Tunaspor Kalecisi Selçuk'ta kaldı. 13.dakikada Burak sol taraftan Tunaspor ceza sahasına girer girmez sert vurduğu top Orhan'a çarparak kornere gitti.
28.dakikada Erdal topla beraber çizgiye kadar indiği pozisyonda arka direkte topu Orçun'la buluşturdu, onun yakın mesafeden yaptığı vuruş auta giderken Erokspor'da yüzde yüzlük bir golden oldu. Erokspor bu sefer 34.dakikada derinlemesine atılan topta Yalçın, Tunaspor Kalecisi Selçuk'la karşı karşıya kaldığı pozisyonda, kaleci Selçuk zamanında kalesini terk ederek mutlak bir golü önledi. Maçın 43.dakikasında Tunaspor ceza sahasında topla buluşan Mehmet'in geriye yayın üzerine doğru çıkardığı topa Orçun'un yaptığı sert ve düzgün vuruşla Erokspor 1-0 öne geçti.
İlk yarı Erokspor'un 1-0 üstünlüğü ile kapandı.


İkinci yarıya yine Erokspor'un pozisyonları ve atakları ile başlandı. 53.dakikada Burak'ın ortaladığı pozisyonda kafalardan seken topa en son dokunan Mehmet'in müdahalesi ile top kaleci Selçuk'ta kaldı. Tunaspor maçın en önemli fırsatını 73.dakikada oyuna sonradan dahil olan Berkan'ın ceza sahasına gönderdiği yüksek topu Eren Ziya kafayla Aykut'un önüne indirdi. Onun yakın mesafeden yaptığı vuruşta, Erokspor kalecisi Oktay topu kornere yolladı. Maçın 84.dakikasında Tunaspor ceza sahasında bir hava topu mücadelesi sırasında oyuna sonradan dahil olan Cüneyt Şahin'in yaptığı müdahaleyi, Hakem Sezer Yalçın penaltı kararı ile değerlendirdi. Topun başına gelen Sezai Çakır'ın yaptığı vuruşu kaleci Selçuk soluna uzanarak kurtardı. Maçın Hakemi Sezer Yalçın düdükten önce ceza sahasına girildiğini gerekçe göstererek penaltı atışını tekrar ettirdi. Sezai Çakır ikinci kez topun başına gelerek bu sefer Selçuk'un sağ tarafına yolladığı vuruşla Erokspor'u 2-0 öne geçiren golü attı. Tunaspor 90+4. dakikada Eren Ziya'nın yaptığı vuruşta önce top üst direkten geri dönerken, pozisyonu çok yakından takip eden Aykut Taşkınfurat maçın skorunu belirledi.2-1 Erokspor bu galibiyetle Ligin bitimine 2 hafta kala puanını 18'e yükseltirken, Tunaspor 14 puanda kaldı.


STAT: Alibeyköy Sahası
HAKEMLER: Sezer Yalçın,Bülent Eraykutlu,Deniz Caner, / Okan Akın
SAHA KOMSERİ: Fadıl Kuş
BAYRAMPAŞA TUNASPOR: Selçuk,Cihan,Arif,Aykut,Orhan,Ahmet,(Semih Küçük 61dk),Emin,(Cüneyt 61dk), Eren Ziya,Rıfat Can,Furkan,Gökhan,(Berkan 73dk),
TEKNİK DİREKTÖR: Ata Haluk Yalın
EROKSPOR: Oktay,Erdal,Esad,Naci,Sezai,Ekrem,Burak,Yalçın,(Fatih 90dk),Ali Yavuz,Orçun,(Koray 81dk),Mehmet,(Ergin 76dk),
TEKNİK DİREKTÖR: Neşet Yolcu
SARI KART: Yalçın 72 dk,Aykut 85 dk,Furkan 90+3,Fatih 90+4,Ergin 90+4,
GOLLER: Orçun 43dk,Sezai 84dk,(Penaltıdan),Aykut 90+4


HABER-FOTOĞRAF: SELİM AÇAN
www.tunaspor.com


 


Maç ile ilgili daha fazla fotoğrafa ulaşmak için lütfen TIKLAYINIZ


[gallery link="file" ids="118628,118623,118627,118624,118625,118626"]

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.