Perşembe, Mart 27, 2014

Melahat Akkutlu Ortaokulu şampiyon

"2013-2014 Eğitim ve Öğretim yılı Küçük Erkek Futbol Turnuvası" İstanbul Şampiyonası’nda Kadıköy Melahat Akkutlu Ortaokulu şampiyon oldu.



İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik Ve Spor İl Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği 2013-2014 Eğitim ve Öğretim Yılı Küçük Erkek Futbol Turnuvası sona erdi. Anadolu ve Avrupa yakasından 26 grup halinde düzenlenen turnuvaya 260 okul katıldı.


213201483757568Resim2 


19 Şubat 2014 tarihinde başlayan müsabakalar 14 Mart 2014’te yapılan finallerle sona erdi. Final müsabakasında geçen yılın Türkiye Şampiyonu olan Sultanbeyli Hasan Ali Yücel Ortaokulu ile bu yılın flaş takımı Kadıköy Melahat Akkutlu Ortaokulu karşılaştı.


 


İlk beş dakika içerisinde Melahat Akkutlu Ortaokulu 2-0 öne geçti. Daha sonra turnuvanın en iyi oyuncusu seçilen Batın sakatlanarak oyundan çıktı. İlk yarı bu skorla tamamlandı. 2. yarı kontrollü bir şekilde geçti. Turnuvada en çok gol atan Bahtiyar kırmızı kartla oyundan atılınca Melahat Akkutlu Ortaokulu maçı 2-0 kazanarak bu yılın şampiyonu oldu.


 


Şampiyon takımın kupası Galatasaray Gençlik Gelişim Teknik Sorumlusu Bülent Ünder ile Bakırköy Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Metin Albayrak tarafından verildi.


 


Üçüncü maçında Küçükçekmece Yeşil Yuva Ortokulu’nu 5-0 yenen Kâğıthane Hasbahçe Ortaokulu 3.oldu. Üsküdar Milli Eğitim Vakfı Ortaokulu 5. Eyüp Sultan Ortaokulu 6. oldu.


 


Hedef Türkiye Şampiyonluğu
Melahat Akkutlu Ortaokulu Müdürü İlter Aygün, geçen yıl Yıldız Erkek Futbol’da İstanbul şampiyonu olarak Türkiye Şampiyonası’nda oynadıkları tüm maçları kazandıklarını belirterek, Nisan ayında Antalya’da yapılacak olan Türkiye Şampiyonasında şampiyon olarak dünya şampiyonasına katılmak istediklerini söyledi.


 


İstanbul’da takım sıralaması şöyle gerçekleşti:
1. Kadıköy Melahat Akkutlu Ortaokulu
2. Sultanbeyli Hasan Ali Yücel Ortaokulu
3. Kâğıthane Hasbahçe Ortaokulu
4. Küçükçekmece Yeşilyuva Ortaokulu
5. Üsküdar Milli Eğitim Vakfı Ortaokulu
6. Eyüp Sultan Ortaokulu


 


HABER: Mustafa SÜRMELİ
KAYNAK: http://www.gazetekadikoy.com.tr

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...