Çarşamba, Mart 26, 2014

İstanbul Ünyespor’da yeni Başkan Çalık oldu

İstanbul 1.Amatör Lig ekiplerinden İstanbul Ünyespor’da yeni Kulüp Başkanı Mustafa Çalık oldu.



İstanbul Ünyespor Kulüp Başkanı Tevfik ÇON’un istifa etmesi sonucu, Kulüp Yönetim Kurulu 22.03.2014 tarihinde toplanarak İstifadan dolayı boşalan Kulüp Başkanlığına daha önce de Asbaşkanlık görevini yürüten Mustafa Çalık oybirliği ile seçildi.


Başkan Mustafa Çalık "Öncelikle İstanbul Ünyespor‘a bu güne kadar Desteklerini esirgemeyen hemşerimiz İçişleri eski Bakanı İdris Naim Şahin’e, Milletvekilimiz Mustafa Hamarat’a, Kurucu Başkan ve Onursal Başkanımız Ayhan Doğan’a, eski Başkanımız İsa Gümüş ve Teyfik Çon’a yaptıkları hizmetten dolayı teşekkür ederim.


İstanbul Ünyespor’a desteklerini esirgemeyen tüm İş adamlarımıza ve sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticilerine bizleri yalnız bırakmayan tüm hemşerilerimize ayrı ayrı şahsım ve kulübüm adına şükranlarımı sunuyor, teşekkür ediyorum. Ayrıca Yönetim Kurulundaki arkadaşlarıma bu görevi bana layık gördükleri için hepsine teşekkür ediyorum. Bundan sonra yolumuza devam ederken, tüm Ünyelileri, Çaybaşılıları, İkizcelileri, Akkuşluları ve tüm orduluları ve ayrıca işadamlarımızı ve tüm Sivil toplum kuruluşlarını duyarlı bir şekilde yanımızda görmek istiyoruz”  dedi.


Çiçeği burnundan Başkan Çalık "Bizler hep beraber daha iyi daha güzel hizmetler yapabilmek için gayret göstereceğiz. Nisan itibariyle başlayacak olan U19 ligimizin hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Futbol okulumuz 45 civarında öğrencisiyle deneyimli hocalarımız eşliğinde aralıksız devam ediyor. Mayıs ayı itibariyle de İstanbul Ünyespor Kulübü A takımımız çalışmalara başlayarak lige hazırlanmaya devam edecektir. Bu süreçte Kulübe hizmet etmek isteyen futbolcu kardeşlerimizde çalışmalara katılmalarını bekliyor ve başarılara hep birlikte imza atacağımıza inanıyorum” diye konuştu.


Yeni Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu


Başkan: Mustafa Çalık
As Başkan: İsmail Başaran
Başkan Yrd: Tahsin Halıcı
Başkan Yrd: Ö. Faruk Şahin
Genel Sekreter: Hüseyin Keskin
Genel Kaptan: Hikmet Ateş
Muhasip:Mustafa Uzun

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...