Pazar, Mart 30, 2014

Beykoz'un ihtiyar heyeti çok farklı

Beykoz İlçesini 2.Amatör Lig 14.Grubunda temsil eden Denizcilik İşletmeleri takımı haftayı çok karlı bir galibiyet ile kapattı. Beykoz'un Futboldaki "İhtiyarlar Heyeti" olarak da anılmaya başlayan lacivert-beyazlı ekip haftayı Beykoz İlçesinin son federe olan kulüplerinden Örnekköy karşısında aldığı 8-2'lik galibiyet ile hanesine 3 puan daha yazdırmayı başardı.

Kavacıkspor'da hem futbolculuk hem de Antrenörlük ( Amatör 1. Ligden Süper Lige çıkan şampiyon takımın antrenörü ) bulunan Kamil Çolak ve bir grup eski futbolculdan oluşan takımda yaş ortalaması ise bir hayli yüksek. Örenkköy müsabakasına çıkan kadrodaki isim ve yaşlara gelince ;
Kaleci Salih Mumcu ( 42 ), Recep Kotan ( 40 ) [ Yalçın Kum-40 ], Süleyman Yılmaz ( 38 ) [ Halit Çolakoğlu-41 ], Göksu, Turgay Gedik ( 33 ), Serkan Yılmaz ( 31 ), Cihan Karasay ( 34 ), Barbaros Özen ( 36 ), Yahya Gül ( 27 ) [ İrfan Avşar-40 ], Kadir Yılmaz ( 30 ), Murat Karasay ( 37 )


Bu arada Denizcilik İşletmelerini Örneköy karşısında galibiyete götüren gollerin üçünde Kadir Yılmaz'ın, İki tanesinde Barbaros Özen'in ve birer tanesinde ise Yahya Gül, Recep Kotan ve Serkan Yılmaz'ın imzaları vardı.


HABER: TALİP ERCAN

Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...