Perşembe, Mart 27, 2014

Sancaktepe Belediyespor'a Kocaelispor freni

U16 Coca-Cola Gelişim ligi Marmara (2) grubunda zirve mücadelesi veren Sancaktepe Belediyespor, Hakan Şükür Stadında grubun zayıf takımlarından Kocaelispor'u misafir etti. Zevkli ve çekişmeli geçen mücadele karşılıklı atılan gollerle 1-1 berabere sonuçlandı.



Yakup Yunus Yılmaz, Rıfat Taşgın ve Yağız Gönültaş hakem triosunun yönettiği mücadeleye hızlı başlayan ev sahibi Sancaktepe Belediyespor 5.dakikada galibiyet golünü buldu, soldan kullanılan serbest atışa iyi yüselip kafa ile topu ağlara buluşturan kaptan İlker takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. İlerleyen dakikalarda farkı açmak isteyen ev sahibi ekip Emincan ve Cenk ile yakaladığı net pozisyonlarda başarılı olamadı. İlk yarı Sancaktepe Belediyespor'un üstünlüğü ile geçildi.


 


İkinci yarıda farkı açmak isteyen ev sahibi ekibin karşısında daha derli toplu oynayan bir Kocaelispor vardı, Belediyespor'un ataklarını başarı ile savuşturan Yeşil Siyahlılar yaptığı tehlikeli kontra ataklarda beraberlik gülünü yakaladı, 65.dakikada oyuna ikinci yarı giren Onur attığı güzel gol ile skorda dengeyi sağladı 1-1.


 


Bu dakikadan sonra iki takımında beraberliği bozmak adına yaptığı ataklardan sonuç çıkmayınca mücadele beraberlikle sona erdi. Bu beraberlikle zirve yarışından hiç ummadığı şekilde puan kaybeden Sancaktepe Belediyespor önümüzdeki hafta içi evinde Körfez Futbol Kulübünü misafir edecek.


 


HABER: MURAT NAZİK
KAYNAK: http://www.sehriistanbul.com.tr


[gallery link="file" columns="4" ids="118276,118277,118278,118279,118280"]

Hiç yorum yok:

Bağcılar şampiyonluğunu ilan etti

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 12. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Tekirdağ temsilcisi Büyük Yoncalıspor Mahmutbey Stadyumu...