Çarşamba, Mart 26, 2014

Silivrispor piknikte buluştu

Hafta sonu karşılaştığı ve 1-0 kazandığı Adıyaman deplasmanından önce Silivrispor futbol takımı ve teknik yönetim Selimpaşa Karasu Tesislerinde yaptığı idmanın ardından eski Genel Kaptan Aşkın Koç, eski oyunculardan Fatih Yaşar’ın ve Silivri Ortaköyspor piknik alanının işletmecisi Berkcan Sevinç ile birlikte piknik yaptı.


Oldukça zor bir süreç içinde olan Silivrispor futbol takımına destek artarak büyüyor. Son olarak geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen organizasyon ile tüm takım ve teknik heyet piknikte bir araya gelerek stres attı. Silivrispor Kulübünün emektar futbolcularından olan ve takım kaptanı Yunus Yaşar’ın ağabeyi Fatih Yaşar, Silivrispor eski Futbol Şube Sorumlularından olan Aşkın Koç ile birlikte Ortaköyspor piknik alanında mangal keyfi yapıldı. İşletmeciliğini Berkcan Sevinç’in yaptığı Ortaköyspor piknik alanında verilen mangal partisine Silivrispor İdari Menajeri Özgür Kurt, Teknik Direktör Erdal İşkar, yardımcısı Sertan Güriz, kaleci hocası Yusuf Çubukçu ile birlikte tüm takım oyuncuları katılım sağladı. Birbiri ardına zorlu maçlara çıkan Silivrisporlu oyuncular piknik organizasyonunda mangal başına geçerek keyifli bir gün geçirdi.


 


Bülent’e sürpriz doğum günü
Gerçekleştirilen piknik organizasyonunda Silivrispor’un devre arasında kadrosuna dahil ettiği genç defans oyuncusu Bülent Demir’in de doğum günü kutlandı.


 


Kurt’tan teşekkür
Silivrispor’un efsane kaptanı ve İdari Menajeri Özgür Kurt yaptığı açıklamasında "Fatih Yaşar ve Aşkın Koç benim çok eski dostlarım ve arkadaşlarımdır. Her ikisine de teşekkür ederim. Böyle organizasyonlarda takımın ve kulübün yalnız olmadığını bir kez daha kanıtlıyorlar. Bizlere verilen desteklerle 2.Lige çıkma hedefimiz sürmektedir. İlçenin stresli ortamından bir nebze uzaklaşmış olmakla tüm takım oyuncularımız rahatladı. İki eski dostuma teşekkür ederim" dedi.


 


HABER: ENGİN AKIN


[gallery link="file" columns="4" ids="118151,118152,118153,118154,118155,118156,118157"]

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.