Çarşamba, Mart 26, 2014

Bayrampaşa Kulüpler Birliği kahvaltıda buluştu

Bayrampaşa Kulüpler Birliği, düzenlediği kahvaltıda ilçedeki tüm Kulüplerin Yönetim Kurullarını ağırladı. 15 Kulübün katıldığı toplantıya Belediye Başkanı Atila Aydıner de katıldı.



Bayrampaşa’daki 15 spor kulübünün başkan ve yönetim kurullarını katıldığı toplantı Bayrampaşa Belediyesi Tuna Sosyal Tesisleri’nde düzenlendi. Toplantıya Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner de katılarak kulüplere müjdeli haberler verdi.


 


Toplantıda bir konuşma yapan Başkan Aydıner, Bayrampaşa Kulüpler Birliği’ne bir yer tahsis edeceklerini belirtirken, tesisleri olmayan Bayrampaşa Demirspor ve İstanbul Giresunspor kulüplerine de tesis müjdesi vererek, “İlçemizdeki amatör spor kulüplerimize her zaman destek olduk, bundan sonra da destek olacağız. Bayrampaşa’da tesisi olmayan kulüp kalmasın istiyoruz. Amacımız Bayrampaşa'mızı sporun da markası yapmak” ifadelerini kullandı.


 


Bayrampaşa Kulüpler Birliği Başkanı ve aynı zamanda Teknik Spor Kulübü Başkanı da olan Mustafa Aydemir ise bugüne kadar katkılarından dolayı Belediye Başkanı Atila Aydıner’e teşekkür ederek, “Kulüplerin tesislere kavuşması ve gençlere daha iyi şartlarda spor yaptırması ve Bayrampaşamızın geleceğinin daha güzel günlere kavuşması demek. Bizler kulüpler olarak sağlıklı nesiller ve topluma yararlı bireyler yetiştirme yolunda çok önemli bir misyon üstleniyoruz. Yerel yönetimler de bu konuda kulüplere destek olursa geleceğimiz emin ellerde olur” şeklinde konuştu.


 


HABER: CEMİL SAĞLAM
KAYNAK: HTTP://WWW.PASAVİZYON.COM

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.