Pazartesi, Kasım 04, 2013

Geçmiş olsun Ramazan

İstanbul Süper Amatör Lig'de 9.haftada Leventspor, sahasında oynadığı Çubukluspor maçında ciddi bir sakatlık geçiren Ramazan Yıldız,  özel bir hastanede sol dizinden başarılı bir operasyon geçirmiştir.

Lig'in 12.haftasında Leventspor, Beşiktaş Belediyesi Çilekli Stadı'nda Çubukluspor ile karşılaşan Beşiktaş temsilcisinde 13.dakikada takım kaptanı Ramazan Yıldız, orta sahada yaşanılan pozisyon sonrasında acı içerisinde yerde kalmıştı. Futbolcuya ilk müdahale Beşiktaş Belediyesi Çilekli Stadı'nın yakınında bulunan bir özel hastanede yapılmıştı. Ardından Ramazan'a yapılan tetkikler sonrasında sol dizinde çapraz bağ kopması ve menüsküs yırtığı tespit edildi. Ameliyat öncesi rehabilitasyon süresince güçlendirme ve kontrolleri yapıldı. Futbolcu Cumartesi günü saat 10'da Levent Bayındır  Hastanesi'nde Spor Hekimi Prof.Dr. Bülent Aksoy ve ekibi tarafından başarılı bir operasyon geçirmiştir.

Takım arkadaşları Cumartesi günü oynadıkları İstanbul Sinopspor maçının ardından Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Amaç Şenozan ile birlikte Ramazan'a geçmiş olsun ziyaretinde bulundular. Ramazan Yıldız'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede sahalara yeniden dönmesini temenni ediyoruz.

HABER-FOTOĞRAF: ERHAN HARPUT
KAYNAK: www.leventspor.com

[gallery link="file" ids="90305,90306,90307"]




3 yorum:

ibrahimhoca dedi ki...

Sevgili ramazan kardesimize ve leventspor camiasina gecmis olsun..

özkan hoca dedi ki...

sultan gazi esentepe spor kulübü olarak ramazan kardeşimize ve levent spor kulübüle ,gecmiş olsun en kısa sürede sahalara döner inşallah

HASAN dedi ki...

RAMAZAN KARDEŞİMİZE KUŞTEPESPOR KULÜBÜ OLARAK GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİMİZİ SUNAR EN KISA ZAMANDA TEKRAR YEŞİL SAHALARDA GÖRMEK İSTERİZ.

İstanbul 2. Amatör Lig 8 Mayıs Çarşamba Sonuçları

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor....