Perşembe, Temmuz 18, 2013

İstanbul Sinopspor sahaya indi

İstanbul Amatör Süper Lig'de zirve mücadelesi verecek olan İstanbul Sinopspor, yeni sezon hazırlıklarına Küçükçekmece Belediyesi Etap Sahası’nda yaptığı ilk antrenman ile başladı.


Halkalı Etap Sahasında yapılan çalışmayı yöneticilerden Kulüp müdürü Osman Tunçel, Altyapı sorumlusu Yasin Şahin, Genel kaptan Mesut Akçınar ve Genel kaptan yardımcısı Hamdi Demirkol ant ıramanı izlerken Teknik direktör Fikret Durak'la çalışma öncesi kısa bir görüşme yaparak takım hakkında fikir alış verişinde bulundular.


İstanbul Sinopspor yeni sezon için Genel kaptan Mesut Akçınar Yeni sezon hazırlıkları hakkında yaptığı açıklamalarda, ‘’ Altyapıdan 8 futbolcu takviye yaparken Şişli Sanayispor takım kaptanı Gökhan'la yeni sezon için anlaştık. Eski oyuncularımızdan yeni sezon için 6-7 oyuncu ile anlaşmaya vardık. İstanbul Sinopspor önümüzdeki sezon genç ve doksan dakika koşan baskı yapan oynadığı oyunla izleyenleri memnun edecek bir ekip oluşturmaya çalışıyoruz gerekli gördüğümüz mevkilere transferlerimiz devam edeceğiz. Hocamızın çalışma programı doğrultusunda kendi tesislerimizde hazırlık maçları oynayarak lige hazır olarak girmeyi arzuluyoruz’’dedi.


Yeni sezon öncesi teknik direktör Fikret Durak ile anlaşan İstanbul Sinopspor; Durak nezaretinde iki saat süren antrenmanda futbolcular düz koşu ve toplu çalışma yaptı.


Haftanın 5 günü idman ile yeni sezona hazırlan İstanbul Sinopspor çiçeği burnunda Teknik direktörü Fikret Durak yaptığı açıklamada, ‘’Hafta içerisinde yapılan antrenmanların tamamı kondisyon antrenmanı şeklinde geçiyor. Yeni ve eski oyuncularımız bir birlerine adapte olması için büyük çaba gösteriyorum. Yapacağımız çalışmalarla ve hazırlık maçları ile çok iyi bir takım ortaya çıkaracağız. Futbolcularımız ve yöneticilerimizle birlikte başarılı olabilmek için el ele vermeliyiz. Bu çalışmalarımızı aralıksız bayrama kadar sürdüreceğiz ve daha sonra çalışmanın ardından bayram tatili sebebi ile çalışmalarına 4-5 gün ara verdikten sonra yeniden toplanarak kaldığımız yerden çalışmalarımıza devam edeceğiz’’dedi.


HABER-FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE

[gallery ids="69971,69970,69969,69967,69968"]



 

Hiç yorum yok:

Piyalepaşa'dan evinde kritik galibiyet

İstanbul 2.Amatör Lig 9.Grup'ta üst sıraları ilgilendiren mücadelede Beyoğlu temsilcisi Piyalepaşaspor, Güngören temsilcisi Şehzadebaşıs...