Cuma, Temmuz 26, 2013

Çağlayan Gençlerbirliği'nde hareketli saatler

İstanbul Süper Amatör Lig'in yeni ekiplerinden Çağlayan Gençlerbirliği, teknik direktör M.Ali Dönmez ve Antrenör Emre Baran’ın yaptığı çalışmalar neticesinde altı oyuncuyu renklerine bağladı.



2012-2013 sezonunda 1. Amatör Lig 11. Grup'u şampiyon olarak tamamlayan Yeşil-Siyahlı ekipte askere giden Eyüp Seviç, öğrenimini yurt dışında tamamlama kararı alan Burak Biçkes ve ayrılan üç oyuncunun yerlerini doldurmak için; Sarıyer Yenimahalle’den golcü oyuncu Gökhan Al, İstinyespor’dan Atakan Çeliktaş, Ulutepe’den Ali Halefoğlu, İtü’den Halil Emre Özkan, Göktürkspor’dan Nusret Çalışkan ve Kocamustafapaşa’dan Serkan Aydoğdular’ı ve eski oyuncusu Burç Agur’u transfer etti.


Ayrıca genç Antrenör Emre Baran yeşil siyahlı ekipte yardımcı hoca olarak görev yapacak.


Çeliktepe ile maç
Hazırlıklarını Hasbahçe Tesislerinde sürdüren Kağıthane temsilcisi 27.07.2013 Cumartesi saat 18:00’de bir başka Süper Lig temsilcisi Çeliktepe Spor Kulübü ile Seyrantepe Stadında bir hazırlık karşılaşması yapacak.


Alınan bilgiye göre isimleri daha sonra açıklanacak olan iki oyuncu ile görüşmelerin sürdürüldüğü bildirildi.


Çağlayan Gençlerbirliğinin yeni transferlerini tanıyalım;


Gökhan Al : 23 Ocak 1987 doğumlu golcü oyuncu Emirgan, Halide Edip Adıvar, Rumeli Hisarı, İstinye ve Sarıyer Yenimahalle’de oynadı. İki sezon önce İstinye forması ile çıktığı 18 maçta 20 gol atma başarısı gösteren oyuncu,son olarak forma giydiği Sarıyer Yenimahalle’de oynadığı 9 maçta 14 gol atarak takımının Süper Amatör’e çıkmasında önemli katkıda bulundu.


Atakan Çeliktaş: 19 Nisan 1992 doğumlu oyuncu libero mevkinde görev yapıyor. 8 sezondur İstinyespor’da görev yapan Atakan artık Çağlayan Gençlerbirliği için ter akıtacak.


Ali Halefoğlu: 10 Mart 1986 doğumlu oyuncu Orta Sahada görev yapıyor. Kasımpaşa, Sütlüce ve Ulutepespor'da görev alan oyuncu takımının 1.Amatör lig’e yükselmesinde büyük rol oynadı. Ali ayrıca takım kaptanı olarak da görev alıyordu.


Halil Emre Özkan: 27 Ocak 1988 doğumlu... Tekirdağ Aydoğdu Gençlik ve İtü’de forma giyen oyuncu Orta Sahada görev yapıyor.


Nusret Çalışkan: 29 Mayıs 1987 doğumlu... Alibeyköy, Altıntepsi, Göktürk, Kemerburgaz formalarını giyen oyuncu sağ kanat’ta görev yapıyor.


Serkan Aydoğdular: 21 Şubat 1989 doğumlu... Gürselspor,Kocamustafapaşaspor formalarını giyen oyuncu her iki ayağını da kullanıyor, kanatlarda görev yapıyor.


HABER: MEHMET DEMİRALP

Hiç yorum yok:

Taçspor 90+9'da yıkıldı

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'ta Taçspor kazanması halinde direkt ligde kalacağı maçta sahasında Kullar 1975 Spor'a 4-3 yenildi.