Cumartesi, Haziran 01, 2013

Selimiyespor'dan 3 gollü başlangıç

Türkiye Şampiyonası U16 Kategorisi İstanbul Grup Merkezi’nde Feriköy ve Selimiyespor Merkezefendi Sahası’nda karşı karşıya geldiler. Mücadeleyi 3-0’lık skorla Üsküdar temsilcisi kazandı.

Karşılaşmanın ilk 15 dakikalık bölümünde daha atak görünen Feriköy takımı istediği pozisyonları yakalayamadı. Kontra atakla hücuma kalkan Selimiyespor ilk golü 17.dakikada buldu. Sol kanattan Muhammet’in yerden pasında altı pasın üzerinden Muratcan şutunu attı takımını 1-0 öne geçirdi. 23.dakikada sağ kanattan Bünyamin’in ortasında savunmada Hasan, Onur ve Muratcan’ın arasında kalıp topu uzaklaştıramayınca Muratcan topa ayağını soktu ve topu ağlara gönderdi.0-2 İlk yarıyı Selimiyespor 2-0 önde tamamladı.


                     Selimiyespor'u 2-0 üstünlüğe taşıyan gol vuruşu


İkinci yarının 67.dakikasında orta alanda Muratcan’ın ara pasında sağ kanatta Onur kaleci Burak’tan sıyrıldı ve topu dar açıdan ağlara gönderdi.0-3 73.dakikada Selimiyespor’da Burak ile oyuna 40.dakikada dahil olan Feriköysporlu Umutcan arasında geçen bir tartışma sonrasında Umutcan rakibine arkadan tekme salladı ve maçın Hakemi Kadir Sevim, Umutcan’a kırmızı kart, Burak’a da sarı kartını gösterdi. Karşılaşmanın geri kalan dakikalarında gol olmadı ve mücadeleyi 3-0 Selimiyespor kazandı.


 


Recep Niyaz’ın kardeşi Selimiyespor’da oynuyor
Fenerbahçe’nin ve Türk futbolunun gelecek vaat eden isimler arasında yer alan 1995 doğumlu futbolcu Recep Niyaz’ın kardeşi Muhammet Niyaz’da Selimiyespor’da forma giyiyor. Karşılaşmada 80 dakika forma giyen Muhammet ilk golün de asistini yaptı.


STAT: Merkezefendi
HAKEMLER: Kadir Sevim, Ramazan Turan, Hakan Demirdöken
FERİKÖY: Burak, İbrahim(Dk.68 Ömer), Mesut, Hasan(Dk.40 Umutcan), Cihan, Kutay, Ümit, Elvan, Yusuf, Batuhan, Robin
SELİMİYESPOR: Ali, Burak, İlker, Umutcan, Ahmet, Burak Yaşar, Eray,(Dk.60 Serkan) Bünyamin(Dk.70 Onurcan), Onur, Muratcan, Muhammet
GOLLER: Dk.17 ve 23 Muratcan, Dk.67 Onur
SARI KARTLAR: Dk.34 Mesut, Dk.69 Batuhan, Dk.80+2 Kutay/ Dk.44 Ahmet, Dk.73 Burak
KIRMIZI KART: Dk.73 Umutcan(Feriköy)


HABER-FOTOĞRAF: ERHAN HARPUT


[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]

Hiç yorum yok:

Rasathane 3 puanı 3 golle aldı

İstanbul 2. Amatör Lig 15. Grup'un lideri Küçüksu Rasathanespor 11.hafta mesaisinde deplasmanda Heybeliadaspor'u 3-0 yendi.