Perşembe, Haziran 06, 2013

Dudullu ve Ataşehir Belediye dostça

U-13 Kızlar Turnuvası için hazırlanan Dudulluspor ve Ataşehir Belediyespor, Dudullu Stadı'nda bir hazırlık karşılaşması oynadı.


Zevkli ve çekişmeli geçen karşılaşmada her iki takım da tüm oyuncularını deneme fırsatı buldu. Dudulluspor ilk yarısını da 2-1 önde bitirdiği karşılaşmayı Senanur (2), Seher (2) ve Gamze'nin golleri ile 5-4 kazandı. Ataşehir Belediye'nin gollerini ise Kader (2) ve Şeyma (2) kaydettiler. Karşılaşmanın ardından Türkiye Şampiyonası'na hazırlanan Dudulluspor Yıldız takımı, Ataşehir Belediye ve Çamlıcaspor Genç takımları ile birer devrelik antreman karşılaşması oynadı.


Dudulluspor Yıldız takımı Haziran ayında oynanacak Yıldızlar Şampiyonası grup maçlarında CFS Bağcılar, Derince Belediye ve Karadeniz Ereğli takımları ile karşılaşacak. 10 grup birincisi ve en iyi altı ikinci eleme maçlarına yükselecek. Gençler Şampiyonası ve U13 Turnıuvası detayları daha sonra duyurulacak.


Erdem G


[gallery link="file"]


 

Hiç yorum yok:

Bıçak: Özlenen Teraziderespor geri dönecek

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden Teraziderespor'da geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurul sonrası başkanlığa seçilen Fettah Bıçak, b...