Perşembe, Mayıs 16, 2013

Düzce Gökspor'dan müthiş şov

Düzce 2. Amatör Lig’de oynanan ve büyük çekişmeye sahne olan maçta Akçakoca Gökspor, ilk yarısını 1-1 berabere kapattığı maçta ikinci yarıda mükemmel futboluyla Karaçalıspor’u 5-3 mağlup etti.


Akçakoca Şehir Stadı’nda sıcak havada oynanan müsabakaya seyirci ilgisi fazla idi. Emniyet teşkilatının maça önemi fazla olması dikkatleri çekti. Maçın hakemi sık sık oyunu durdurarak su molası verdi. Maçın centilmence geçmesi herkesi sevindirdi.


Maçta daha etkili futbol oynayan ekip Gökspor 5.dakikada Mert’in attığı golle 1-0 öne geçti. Ani Karaçalı atağında Kadir  10. dakikada takımına beraberliği kazandırdı:1-1. İkinci yarıda oyun şeklini değiştiren Gökspor tecrübeli oyuncusu İlker’i ile goller bulmaya başladı.Maçın ikinci yarısında oyunun kontrolunü eline geçiren Gökspor 54 dak. İlker ile  golü buldu 2-1. 64 dak  sağdan gelen ortayı Gökspor golcüsü İlker vole ile tamamladı ve takımını 3-1 öne geçirdi.73′de sağ taraftan gelen Ömer kaleci ile karşı karşıya kaldı ve attığı şut ile durumu 3-2′ye getirdi. İkinci yarıdaki güzel oyununu 70′de İlker’in golüyle taçlandıran Gökspor durumu 4-2 yaptı.Karaçalı 76 Dak.Ramazan’ın ayağından bir gol bulur ve durum 4-3 olur. Karaçalı kalesini ablukaya alan Gökspor 85′te maçın yıldızı İlker uzaktan nefis vuruşuyla takımının 5 ci kendisinin 4 cü golu’nü attı.5-3


Etkili futbola devam eden Gökspor son dakikalardaki beceriksizliği yüzünden farkı kaçırdı ve ikinci yarıda oynadığı mükemmel futbol ile rakibini 5-3 yenmeyi başardı. Gökspor böylece puanını 10′a çıkartırken Karaçalıspor 4 puanda kaldı. Gökspor haftaya deplasmanda Düzce Kabalakspor ile oynarken,  Karaçalıspor ,Karaca Çobanspor ile oynayacak.


STAT: Akçakoca
HAKEMLER: Harun Dilli,Cihan Aydın,R.Haydar Cüre
GÖKSPOR: Emre, Atakan, Arif, Tolga, Emre, Mert, Yener, Osman (81 dak. Serhat), Erol,İlker, M.Can (55 dak.Recep)
KARAÇALISPOR: Tayfun,Suat,Beytullah,Yusuf,Vahdet,İmdat (66 Dak.Gökhan),Ömer,Cem (85 Dak.Cafer),Ramazan,Kadir,Şarafettin
SARI KARTLAR:14 Dak.Tolga,66 Dak.Yener,77 Dak.Osman,83 Dak.İlker (Gökspor),67 Dak.Cem,86 Dak.Şarafettin (Karaçalı)
GOLLER:
5.Dak.Mert,54.Dak.,64.Dak.,70.Dak.85.Dak.İlker(Gökspor),10.Dak.Kadir,73.Dak.Ömer.76.Dak.Ramazan (Karaçalı)

HABER-FOTOĞRAF: İBRAHİM TUZCU

[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]


Hiç yorum yok:

Piyalepaşa'dan evinde kritik galibiyet

İstanbul 2.Amatör Lig 9.Grup'ta üst sıraları ilgilendiren mücadelede Beyoğlu temsilcisi Piyalepaşaspor, Güngören temsilcisi Şehzadebaşıs...