Pazar, Mayıs 19, 2013

Araklıspor BAL'a veda etti

Trabzon’da Bölgesel Amatör Lig  baraj maçında  Beşirlisipor Araklıspor’u 2-1 mağlup etti ve Bölgesel Amatör Lig’e yükselen taraf oldu.


Karşılaşmaya etkili başlayan Kırmızı-Beyazlılar 16. dakikada Ali Kemal ile öne geçti. 45+1’de Ali Kemal takımının ve kendisinin ikinci golünü atarken Beşirlispor devreye 2-0’lık avantajlı skor ile girdi. İkinci yarıda skoru korumaya giden Kırmızı-Beyazlılar Araklıspor’un ataklarıyla boğulurken Yeşil-Siyahlılar 66. Dakikada Hamit ile farkı bire indirdi. 2-1’lik skorun ardından Beşirli kalesini abluka altına alan Araklıspor son dakikalarda çok önemli 2 pozisyondan yararlanamadı. Beşirlispor 2-1’lik galibiyetin ardından Bölgesel Lig’e yükselirken Araklıspor düşüşüne dur diyemedi.


Anlatılmaz yaşanır
Araklıspor’u yenip bir hedefini daha gerçeğe dönüştüren Beşirlispor’da Kulüp Başkanı Semih Sarıalioğu anlatılmaz bir duygu yaşadıklarına değinerek, “Hak ettiğimiz bir zafer oldu. Yönetim teknik ekip ve oyuncularımı yürekten kutluyorum. Zor günler atlatarak bu noktaya geldik. Bir hedefimizi daha gerçeğe dönüştürdük Çok mutluyuz. Bölgesel Lig’de de şampiyonluk mücadelesi veren bir ekip olacağız” diye konuştu.


HAKEMLER: Burak Uğurlu*, Mustafa Muslu, Seyfullah Kaya
BEŞİRLİSPOR: Tacettin ***, Mustafa ***, Kader ***, Eser ****, Umur ***, Vehbi *** (Dk.77 Gürkan ***), Kadir ***, Şükrü ****, Salih *** (Dk.65 Ceyhun **), Ali Kemal **** (Dk.88 Kemal **), Selahattin ***
ARAKLISPOR: Hüseyin **, Furkan **, Taşkın **, Emre * (Dk.46 Tuncay *), Hamit ***, Kubilay **, Erhan ***, Burak **, Ali * (Dk.46 İbrahim *), Timuçin**, Fatih**(Dk.77 Mehmet*)
GOLLER: Dk.16-45+1 Ali Kemal (Beşirlispor), Dk.66 Hamit (Araklıspor)
KIRMIZI KART: Dk.86 Kader (Beşirlispor)


KAYNAK: www.trabzonsite.com


[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]


 

Hiç yorum yok:

Piyalepaşa'dan evinde kritik galibiyet

İstanbul 2.Amatör Lig 9.Grup'ta üst sıraları ilgilendiren mücadelede Beyoğlu temsilcisi Piyalepaşaspor, Güngören temsilcisi Şehzadebaşıs...