Pazartesi, Haziran 18, 2012

El ele bir üst lige yüseldiler

SİLİVRİ MİMARSİNANSPOR: 1 BAŞAKŞEHİRSPOR: 4 (U19/2)
Gruplarında ilk iki sırayı paylaşan iki ekibin mücadelesinde lider Başakşehir, ikinci Mimarsinan’ı 4-1 yenerek liderliğini perçinledi ve el ele bir üst lige çıktılar. Silivri Stadı’nda oynanan ve doksan dakikası güzel bir oyuna sahne olan maçta Mimarsinan takımı defansının yaptığı hataları Başakşehir ileri uç elemanları affetmedi ve sahadan farklı galip ayrılarak liderliklerini perçinlediler.
Grubunda üç puan farkla lider olan Başakşehir gerisinden gelen en yakın takipçisi ile oynadığı mücadeleden aldığı puanlarla her iki takımda 1. Amatör A gençler ligine yükseldiler. Maçtan önce dostluk mesajları veren iki takım kaptanı maç sonunda da yeni sezonda birbirlerine başarılar diledi. Son derece sert esen poyraz altında oynanan maçta ilk yarı rüzgarı arkasına alan ev sahibi ekip baskılı oyun kurduysa da bir türlü Başakşehir defansını geçemedi. Orta alanda top kaptıran Mimarsinan takımı bu hatasını pahalıya ödedi, Burak 10. dakikada golünü attı 0-1.



Orta alan ve defansın anlaşmamasından dolayı Burak 25. dakikada araya girdi ve kendisinin ve takımının ikinci golüne imza attı 0-2. Müsabakanın ilk yarısı bu skorla misafir takımın üstünlüğü ile noktalandı. İkinci yarıya her iki takımda hızlı başladı. 57. dakikada Mimarsinan’nı umutlandıran golü Cahit kaydetti 1-2. 59. dakikada Furkan Mimarsinan’ın galibiyet umutlarını tamamen köreltti 1-3. 61. dakikada yine Furkan durumu 1-4 yaptı. Başakşehir en yakın takipçisinden de üç puan aldı ve grubunda liderliğini garantileyerek bir üst turun biletini kaptı. Mimarsinan takımı her ne kadar bu maçta puan kaybettiyse de o da bir üst turu garantileyen ikinci takım oldu.






Stat: Silivri
Hakemler: Turgay Çalışkan, Ersin Timur, Emirhan Çelikhan
Silivri Mimarsinanspor: Kıvanç 9, Eren 9, Murat 9, Uğur 9, Murat Özcan 9, Onur 9, Salih 9, Melihcan 9, Görkem 9, Cahit 9, Okan 9
Başakşehir: Kaan 9, Ahmet 9, Numan 9, Kadir 9, Sadettin 9, Selman 9, Furkan Şahin 9, Furkan 9, Salih 9, Burak 9, Nazım 9
Goller: 10’, 25’ Burak, 59’ 61’ Furkan Başakşehir, 57’ Cahit Mimarsinan





HABER-FOTOĞRAF:ENGİN AKIN

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 8 Mayıs Çarşamba Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor....