Pazartesi, Haziran 18, 2012

Selamsızspor rekora gidiyor!

İstanbul 2. Amatör Lig 16. Grup’ta Selamsızspor bu hafta büyük mücadeleye sahne olan maçta Maltepe Yıldızspor’a 4-3 yenildi. Üsküdar ekibini ligdeki, belki de Türkiye’deki tüm ekiplerden ayıran bir özellik var: Yeşil-Beyazlılar bu sezon 5 hükmen yenilgileri olmalarına rağmen mücadelelerini devam ediyorlar.

Ligin ilk yarısında Çavuşbaşıspor’la ve ikinci yarıdaki Rivaspor maçında çıkan olaylar sonrası Selamsızspor hükmen 3-0 yenik sayıldı. Yeşil-Beyazlılar ayrıca Samandıra Gençlik, Kınalıadaspor ve 1877 Alemdağ maçlarına çıkmadılar. 


Yine Futbol Müsabaka Talimatnamesi’nin, alt lige düşürülmeyle ilgili olan 24. maddesi a bendine göre “Bir lig devresinde ikinci defa müsabakaya gelmeyen, müsabaka sahasına gelmekle beraber müsabakaya çıkmayan veya müsabakayı terk eden takım hakkında hükmen mağlubiyet kararı verilmekle beraber, bu takım ligden çıkarılarak bir alt lige düşürülür ve karar tarihinden itibaren bu takımla müsabakası olan diğer takımlar müsabakaları oynamaksızın hükmen galip gelmiş sayılır” deniliyor.


Yerel Futbol Sitesi

1 yorum:

KELMENT dedi ki...

16. Grubun hükmen mağlubiyetten dolayı ligden çıkartılması gereken sadece Selamsız Spor kulübü değil, onunla beraber aynen 11. hafta dan itibaren Riva Spor kulübüde çıkartılması gerekir ve diğer gruplarda da hükmen mağlubiyetten dolayı çıkartılması gerekenlerde vardı ama ne demeli ??? çok doğru, sistemli bir yapımız var ya.

KK Mevlanaspor'da Elçi güven tazeledi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden Kazım Karabekir Mevlanaspor'un genel kurulunda Murat Elçi yeniden başkanlığa seçildi.