Salı, Nisan 17, 2012

Maliyecilerde Küçükköy rüzgarı!

2 haftadır devam eden Maliye Bakanlığına bağlı İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı çalışanlarının düzenledikleri, 15. Maliye Çalışanları Bahar Dönemi Futbol Turnuvası devam ediyor. Turnuvaya dün 3 maç ile devam edildi. Geçtiğimiz yıllarda turnuvada çok fazla iddialı olamayan Küçükköy Vergi Dairesi dün ilk maçında Milli Emlak Müdürlüğü'nü (Anadolu) 6-3 mağlup etti. Diğer maçlarda ise, Beylikdüzü-Avcılar Karması, İkitelli Vergi Dairesi’ni 3-1, Yeditepe Vergi Dairesi de, Kasımpaşa Vergi Dairesi’ni 3-2 mağlup etmeyi başardı.


Sultangazi İlçesinde yeni kurulan Özgenspor’un Kulüp Başkanı Cem Çakmak’ın koordine ettiği, yine aynı Kulübün Teknik Sorumlusu Ahmet Soytürk’ün Antrenörlüğünü üstlendiği ve İstanbul genelinde en fazla vergi mükellefi olan Kurum olan Küçükköy Vergi Dairesi, Milli Emlak Anadolu’yu Ali (2), Murat (2), Hamza ve Yakup’un golleriyle 6-3 mağlup etti.

KÜÇÜKKÖY VERGİ DAİRESİ: Ufuk, Refik (Osman), Temel, Yakup, İsmail, Murat, Ali, Sebahattin
MİLLİ EMLAK MÜDÜRLÜĞÜ ANADOLU: Kerem, Ferhat, Nihat, Mehmet Şah, Mehmet Toksoy, Selahattin, Şenel, Sait
GOLLER: Ali (2), Murat (2), Hamza ve Yakup / Ferhat, Selahattin, Sait

Günün ikinci maçında geçtiğimiz yıl Davutpaşa Vergi Dairesi ile final oynayan ve dramatik bir şekilde 2. olan oyunculardan kurulu bir kadro ile mücadele eden Yeditepe Vergi Dairesi, turnuvaya yıllar sonra ilk defa katılan ancak buna rağmen oldukça iddialı bir kadrosunun olduğu gözlemlenen Kasımpaşa Vergi Dairesi’ni zorlansa da 3-1 mağlup etmeyi başardı.

KASIMPAŞA VERGİ DAİRESİ: Mustafa, Ahmet Keleş, Ahmet Keskin, Yunus, Deniz, Sadık (Murat), Emrah, Mehmet
YEDİTEPE VERGİ DAİRESİ: Yasin, Muhammet, Osman, Fırat, Hasan (Mehmet Ali), Anıl (Recep), Engin
GOLLER: Ahmet Keleş, Mehmet / Fırat, Anıl, Muhammet

Günün son maçında Beylikdüzü-Avcılar Karması ile İkitelli Vergi Dairesi karşılaştılar. İlk devresi 0-0 sona eren müsabakada, ikinci devrede Mahmut’un mükemmel golü ile öne geçen Karma takım bu golden sonra daha rahat bir oyun sergiledi ve Mahmut ve Enes’in golleriyle ilk maçında 3 puan ile ayrılmayı başardı.

AVCILAR-BEYLİKDÜZÜ KARMASI: Namık, Yunus Emre (Emrullah), Mahmut, Enes, Deniz (Yusuf), Hakan, Zafer, Serkan (Ayhan) Yusuf
İKİTELLİ VERGİ DAİRESİ: Erkan, Bekir, İsmail (Özal), İlhan, Nuh, Tunahan, Selçuk, Yalçın
GOLLER: Mahmut (2), Enes / Özal

Turnuvaya bugün, Pendik Mal Müdürlüğü-Marmara Grup Başkanlığı ve Tuna Vergi Dairesi-Bahçelievler Uygulama maçları ile devam edilecek.


HABER-FOTOĞRAF: BURAK KURTULUŞ

Hiç yorum yok:

Bıçak: Özlenen Teraziderespor geri dönecek

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden Teraziderespor'da geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurul sonrası başkanlığa seçilen Fettah Bıçak, b...