Salı, Nisan 17, 2012

Murat Şahin tecrübesini konuşturuyor

Spor Toto 2. Lig, Kırmızı Grup temsilcilerinden Eyüpspor’un tecrübeli file bekçisi Murat Şahin, sezonun 2.yarısında gösterdiği üstün performansla taraflı tarafsız herkesin takdirini topluyor. Eflatun-sarılı ekibin kaptanlık görevini de üstlenen Murat Şahin deplasmanda oynadıkları Ünyespor maçında yaptığı kurtarışlarla maça damgasını vurdu. Murat Şahin Ünyespor maçıyla ilgili bazı değerlendirmelerde bulundu.


Tecrübeli file bekçisi yaptığı açıklamada, “takım olarak Ünyespor maçının zor geçeceğini biliyorduk. İlk dakikalarda bulduğumuz net pozisyonları gole çevirebilseydik, İstanbul’a 3 puanla dönmemiz içten bile değildi. Maçın sonlarına doğru baskı yedik ama futbolcu arkadaşlarım takım oyununu sahaya iyi yansıtınca maçtan beraberlikle ayrılmasını bildik “ dedi.

‘Sahada tecrübemi arkadaşlarıma yansıtıyorum’
Murat Şahin “Bizlerde maç esnasında tecrübemizi arkadaşlarımıza aktarıp onları motive ediyoruz. Maç esnasında takımı diri tutabilmek çok önemli, bende arkadaşlarımı moralli tutmaya çalıştım ve sonunda da beraberlikle İstanbul’a dönmeyi başardık. Geride kalan 5 maçımıza kazanıp Play-Off umutlarımızı sürdürmek istiyoruz. Kendi sahamızda oynayacağımız Kırklarelispor maçı hazırlıklarına başladık. İçerdeki oynayacağımız Kırklareli maçını kazanıp üst sıralara doğru çıkmak istiyoruz, taraftarımızdan Kırklareli maçında tribünleri tıklım, tıklım doldurmalarını istiyorum. Eyüpspor Kulübü gücünü her zaman taraftarından alan bir kulüp olmuştur. Ben ve futbolcu arkadaşlarım bu gücümüzü kendi sahamızda oynayacağımız Kırklareli maçında hissetmek ve görmek istiyoruz. Tüm Eyüp taraftarlarını Kırklareli maçına davet ediyorum” ifadesini kullandı.


HABER: BURAK KURTULUŞ

Hiç yorum yok:

THY Murat Büyüköner'le devam

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Türk Hava Yolları (THY) yeni sezon için teknik direktör Murat Büyüköner ile yeniden anlaştı.