Salı, Temmuz 19, 2011

Bergama Belediyespor, genç kaleciyi kaptı

Bölgesel Amatör Lig’in yeni takımı Bergama Belediyespor, geçen sezon Ulucakspor forması ile Bölgesel Ligde mücadele eden Abdullah Akbal’ı transfer etti.

Abdullah Akbal, geçtiğimiz sezon, oldukça başarılı sayılabilecek performansı ile uzun süre ligin dibine demir atan takımının doğrudan küme düşmesini önleyen oyuncuların başında gelmişti. Bilindiği gibi, Bergama Belediyespor ile Kemalpaşa Ulucakspor play-out maçı oynamış ve bu maçı 1-0 kazanan Bergama Belediyespor Bölgesel Lige yükselirken, Kemalpaşa Ulucakspor ise Süper Amatör Lige düşmüştü.
Bergama Belediyespor gibi büyük bir takıma geldiği için mutlu olduğunu belirten genç kaleci, “Bergama Belediyespor forması ile atılım yapmak istiyorum, üst düzey bir kaleci olma hedefimi gerçekleştireceğim bir takıma geldiğimin farkındayım, çok tecrübeli ve kaliteli bir kaleci olan Ümit ağabeyim ile birlikte Bergamaspor kalesini gole kapatacağız” dedi.


HABER-FOTOĞRAF: EROL ALTUĞ

Hiç yorum yok:

Piyalepaşa'dan evinde kritik galibiyet

İstanbul 2.Amatör Lig 9.Grup'ta üst sıraları ilgilendiren mücadelede Beyoğlu temsilcisi Piyalepaşaspor, Güngören temsilcisi Şehzadebaşıs...