Salı, Temmuz 19, 2011

Zara Ekinli iç transferde fire vermiyor

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Sultangazi temsilcisi Zara Ekinli, iç transferde forvet oyuncusu Mehmet Akdağ’ın sözleşmesini 1 yıl daha uzattı.

Zara Ekinli  Spor Kulübü’nün Cebeci’de bulunan tesisleri’nde Genel kaptan Cengiz Çakmak ile bir araya gelen Mehmet Akdağ kendisini  bir yıllığına daha Zara Ekinlispor'lu yapan imzayı attı. İmza töreni sonrası sitemize bir açıklama yapan Zara Ekinli Spor Kulübü Genel Kaptanı Cengiz Çakmak; Mehmet Akdağ’ın kaliteli bir oyuncu olduğunu, kendisini geçtiğimiz sezon Zara Ekinli  forması altında attığı gollerle ispatladığını belirtti. Yeni sezonda da futbolcusundan aynı performans ve golleri beklediklerini ifade eden Çakmak, “bu imza her iki taraf için de hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

Sözleşmesini Zara Ekinli Spor Kulübü ile bir daha uzatan golcü oyuncu Mehmet Akdağ ise yaptığı açıklamada; “Zara Ekinli formasını 1 yıl daha giyecek olmaktan mutluluk duyuyorum. Burada kalıyorum çünkü amacım takımımla birlikte Süper Amatör Lig şampiyonluğunu kazanıp, Bölgesel Amatör Lige çıkmaktır. Bu yüzden Zara Ekinli ile sözleşmemi uzattım” dedi.


HABER VE FOTOĞRAF: BOLKAN KARA

KK Mevlanaspor'da Elçi güven tazeledi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden Kazım Karabekir Mevlanaspor'un genel kurulunda Murat Elçi yeniden başkanlığa seçildi.