Pazartesi, Mayıs 23, 2011

K.M.Paşa liderliğe yükseldi. 3-0.


K.M.PAŞA: 3 BATI TRAKYA:0 (U-13)

İstanbul Sırma U-13 Ligi 15.grubun liderlik maçında K.M.Paşa Namık Sevik Stadı'nda Batı Trakya takımını konuk etti. Ev sahibi ekip mücadeleyi 3-0 kazanarak rakibinin 3 puan önünde liderliği aldı.


Maçın başında konuk ekipte Emre sakatlanarak yerini Müslüm'e bıraktı. Dakikalar 13'ü gösterdiğinde ev sahibi ekip Cenk ile golü buldu.Defansın araksına atılan topa iyi hareketlenen Cenk Fatih'in yanından topu ağlara gönderdi. 21.dakikada konuk ekip beraberliğe çok tyaklaştı.Sağ çaprazdfan Onur'un vuruşunu Metehan kurtardı. İlk yarı bu skorla sona erdi.


İkinci yarıya etkili başlayan ev sahibi ekip Emir'in golü ile farkı 2'ye çıkarttı. B.Trakya defansının arasına giren Emir topu kaparak kale çizgisi önünde vurdu ve Fatih'i mağlup etti 2-0. Maçın son dakikalarında sol çizgiden Burak'ın arka direğe ortasında top kaleye yöneldi,  Fatih'in müdahalesine rağmen top çizgiyi geçti 3-0. 


Kalan dakikalarda başka gol olmayınca ev sahibi ekip liderlik mücadelesinden 3-0'lık skorla ayrıldı.



Öncelikle  böylesine sıcak bir havada mükemmel bir seyir ziyafeti veren futbolcu kardeşlerimize, onları yetiştiren saygı değer hocalarına, maçın hakemine ve bu mücadeleyi tribünlerden takip eden taraftarlara teşekkür etmek gerekir. Her iki takımda da geleceğin yıldız adayları diyebileceğimiz futbolcu kardeşlerimiz vardı ve birçok üst gruplarda göremeyeceğimiz kalitede bir maç izlettirdiler.


Saha: Namık Sevik
Hakem: Barkın Güdü

K.M.Paşa
: 1-Metehan 2-Zeki 3-Tarık 4-Oğuz 5-Metin 6-Bülent 7-Cengizhan(Emir) 8-Ertuğrul 9-Cenk(Harun) 10-Kenan(Osman) 11-Burak
Teknik Sorumlu: Ahmet Genç
B.Trakya: 1-Fatih 2-Berke 3-Ahmet 4-Oğuzcan 5- Zülküf 6-Emre(Müslüm) 7-Doğukan (Abdullah) 8-Safa (Görkem) 9- Onur 10-Muhammed 11-Gökhan(Yağız)Teknik Sorumlu: Deniz Atak

HABER VE FOTO: ERDEM SAĞOLAN

Hiç yorum yok:

Redpaint Yeşilkent'e 'Gündoğdu'

İstanbul 2. Amatör Lig 1. Grup'ta Redpaint Yeşilkentspor, yeni teknik direktörü Umut Gündoğdu yönetiminde çıktığı ilk maçta sahasında Pr...