Perşembe, Mayıs 26, 2011

Aliağa'da anlamlı turnuva


2001 yılında 14 yaşında iken trafik kazası sonucu yaşamını yitiren Aliağaspor oyuncusu Kemal Harman anısına her yıl düzenlenen ve bu yıl Aralık ayında hayata gözlerini yuman Övünç Yüksel'in de anısına düzenlenen "Kemal Harman-Övünç Yüksel Futbol Turnuvası" 14 takımın katılımı ile Aliağa Belediyesi Halı Saha Tesisleri’nde yapıldı.

Büyükler kategorisi finalinde Karabükspor’u 5-3 yenen Manisaspor şampiyon olurken, Karabükspor 2. Fenerbahçe 3.oldu.
Minikler kategorisi finalinde Karşıyaka’yı 7-0 yenen Aliağaspor şampiyon, Karşıyaka 2., Trabzonspor 3.oldu.
Büyükler kategorisinde Manisasporlu Fırat Karakuş asist ve gol kralı, Karabükspor kalecisi Yusuf Erdoğan en az gol yiyen kaleci,  Minikler kategorisinde Aliağasporlu Uğur Çilingir gol kralı, Aliağasporlu Sezer Erden asist kralı, Aliağaspor kalecisi Furkan Adsız en az gol yiyen kaleci ödülünü aldı.

Dereceye giren takım ve sporculara ödüllerini, Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz, Belediye Başkan Yardımcısı Uğur Eren, Aliağaspor Kulübü Başkanı Metin Timurhan, Aliağaspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Koç, Aliağaspor Futbol Şube Sorumlusu Özkan Kaçar ve Övünç Yüksel’in babası Rahmi Yüksel verdi.

Aliağaspor Altyapı sorumlusu Antrenör Alper Peker turnuvaya destek olan tüm kurum ve kişilere teşekkür ederek,"Genç yaşta yitirdiğimiz 2 oyuncumuz adına düzenlediğimiz turnuva ile onları bir kez daha andık. Onları hiçbir zaman unutmayacağız. Ayrıca bu turnuva ile genç oyunculara sporu sevdirmeyi amaçlıyoruz. Desteğini esirgemeyen başta belediye başkanımız Turgut Oğuz olmak üzere tüm yetkililere, ilgililere, emeği geçenlere, sponsorlara, futbolculara ve ailelerine tek tek teşekkür ederim" dedi.

HABER-FOTOĞRAF: SERVET SARUN

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.