Çarşamba, Mayıs 25, 2011

Tonta Silivrispor’da kaldı

Geçtiğimiz sezon Silivrispor’da İdari Menajerlik görevini üstlenen Mesut Tonta Bölgesel Amatör Ligde ilçeyi temsil edecek olan kulübün İdari Menajerlik görevine devam edecek.

Silivrispor’da birçok görevi yıllardır başarı ile yürüten Mesut Tonta yeni sezonda da kulübün İdari Menajerliğini üstlendi. Önceki gün Silivrispor Kulübü Başkanı Mustafa Saral ve transfer komitesi ile yapılan görüşmeler neticesinde Tonta görevinin başında kalmasına karar verildi.

Silivrispor Kulübü Başkanı Mustafa Saral açıklamasında;“Geçtiğimiz sezon hakkımız olan final ipini göğüsleyerek bir üst tura adımızı yazdırdık. Şimdi ise yeni hedeflere doğru yelken açıyoruz. Bununla birlikte belirlediğimiz hedeflere geçtiğimiz sezon ki idari yapıyı bozmadan devam etme kararı aldık. Mesut Tonta bizim içimizden biridir. Bu arkadaşımız ile birlikte aynı şekilde çalışacağız. Bizim ilk transferimizdir hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Hedefimiz belli.

Silivrispor İdari Menajeri Mesut Tonta ise açıklamasında; “Mustafa Saral Başkanlığındaki Silivrispor bu zamana kadar koyduğu hedeflere ulaşmıştır. Bizlerde bu kulüpte emeği geçen insanlar olarak elimizden gelenin en iyisini sunmak zorundayız.

Başkanımızın yeni sezondaki hedefleri çok açık. Ben Silivrispor’un yıllarca emekçisi olmuş bir isimim. Bundan sonra da aynı şevkle çalışmalarıma devam edeceğim. Silivri bir tane Silivrispor’da bir tanedir. Hedeflerimize hep birlikte emin adımlarla ilerleyeceğiz” dedi.

HABER VE FOTO: ENGİN AKIN

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...