Çarşamba, Mayıs 25, 2011

Silivrispor’da Kamuran Gazi tamam!

Yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan Silivrispor’da Kamuran Gazi ile anlaşmaya varılmak üzere olduğu bildirildi.


Eylül ayında başlayacak olan BAL liginde hedeflerini yüksek tutan Silivrispor Kulübü yetkilileri özellikle yetenekli genç oyuncu bulmak ve bulduğu bu oyuncuları en iyi şekilde kullanması ile ünlü olmuş kurt hoca Kamuran Gazi ile imza aşamasına geldiğinin bilgisi kulübe yakın kaynaklarca doğrulandı.


Özellikle İdari Menajer Mesut Tonta’nın verdiği raporlar doğrultusunda alınan bu karar ile birlikte yeni sezonda tamamen genç bir Silivrispor’u taraftarlar takip edecek. Çalıştığı tüm takımlarda kadrosunu genç oyunculardan kurması ile tanınan hocanın kurduğu takımları ise doksan dakika boyunca rakibini ısıran ve yoğun temposuyla boğması spor otoriteleri tarafından takdir edilen bir anlayış olarak belgeleniyor.


Alt yapıda büyük revizyon,

Yeni bir lig heyecanı ile birlikte alt yapıda da büyük bir revizyona gidecek olan Silivrispor’da ilçenin tanınmış iki ismi ön plana çıktı. Silivrispor forması ile birçok maçta başarılar yaşatan Cemil Kenar ve İlhan Tekin ikilisi ile de bu hafta içinde görüşmelerin son noktaya geleceği belirtildi.

Cemil Kenar’ın Kamuran Gazi’nin yardımcılığı ile birlikte altyapıdan sorumlu tutulacağını,

Bu ismin yanına ise Silivrispor altyapısında başarılı isimler ortaya çıkaran İlhan Tekin’in de göreve getirileceği belirtildi. Bu iki ismin altyapıda göreve getirilmesi ile birlikte profesyonel lig yürüyüşünde altyapıdan yetişecek olan cevherlerin artacağı bekleniyor.


HABER VE FOTO: ENGİN AKIN

9 yorum:

Adsız dedi ki...

bu sene alibeyköyü küme düşürdü bal da.. bu sene de silivriyi düşürsün diye mi getiriyosunuz anlamadım ?

Adsız dedi ki...

galata baktı şampiyon olamıyor bir anda bıraktı sonra alibeyköyü küme düşürdü silivri gibi bir camiaya yazık olur yol yakınken uzak durun daha genc ilişkileri iyi bir hoca alın

Köylü dedi ki...

hocanın bu seneki başarısızlıklarını söylüyorsunuzda niye daha önceki başarılarını söylemiyorsunuz belliki şahsi bi meseleniz var dürüst olun sanaldan sallamak kolay.kaç tane tkmı şampiyon yaptı söylesenize.

Adsız dedi ki...

çok diktatör yapaıya sahip bir hoca ikili diyologları çokta iyi değil yukard bahsedldiği gibi galata da bir varlık göseremedi keza alibeyköyde küme düştü olurda nalaşılırsa silivriye hayırlı olsun
ama siliviri büyük bir külüp daha başaralı hocaları getire bilecek potansiyeleri va yönetimin

Adsız dedi ki...

Ya bir alibeyköyü düşürdü lafı aldı başını gidiyor. Düştü de nasıl düştü takım???
bal statüsünü bilmiyorsunuz kardeşim, alibeyköy dediğiniz takım ligi orta sıralarda bitirdi, statü gereği baraj maçı yaptı. tek maç bu, her şey olabilir nitekim son dakikada gol yediler, penaltılarla da elendiler istanbulspor denilen o dandik takıma. kamuran hocanın ne işi var, ulan küme düşme hattına gitmeden, penaltılarla düştüler. Böyle düşmeye can kurban.

Adsız dedi ki...

çok merak ettim kamuran hoca hakkın ne kadar bilgin var bu adam 92 yılından beri takım çalşıtıryor prof amatör hangi takımda elle tutulur gözle görülür bir başarısı var gittiği her kulupte 1 sezon çok değil geçiriyor alibeyköy spor konusna geince alibeyköy 4 sezonunda küme 4 yıldır hep geri geri gitti kamuran hoca düşür demiyorum zaten bir kaos halinde idi külüp sezon ortasında geldi takımın başına ynalış hatırlmıyorsam ki diyosun böyle düşmeye can feda sonuç düşmüştür ve bu takmn basında da kamuaran hoca vardı tabi tek sorumlu kamuran hoca demek ynalış olur düşme konusunda uzun lafın kısası kamuran hoca çok ta başaralı bir hoca değil başarıalrından bahsetmıyonuz demişisn sen bakalım ne başaısı var ha dersin ki aadam porf takım çalıştırmış yok a 2 liğinde hocalk yapmış geççeksın bunalrı

Adsız dedi ki...

alibeyköyu kume duşurmuş dyosunuzda. .alıbeyköyu .3.lıge.o zor dnemlerde.kım cıkarmıs kamuran gazı. .dıyolokları ıyı dylmş .adam genc adamlara ekmek kazandrmak ıstyor.adamın ustne duşuyor.adam şımarıyor umrunda dgl.tabıkı bagarck.lagam osmanı hatırlamyosunz siz sanırım. SİMDİ BEN DERİMKI SİZ BU BİLGILI BU YAŞA GELMS ADAMA.YANINDA ELINI OPDUGUNUZ ARKASINDANDA SALLADGNZ BU ADAMA SALLAMAYA DEVAM EDIN. .sİlİvRi spor. Endogru kararı kamuran gazi den yana kullanacaktır bence. Gercı kadır hocayı yemeye vesıle olanlar kamuran hocayıda ıstemeye bılır. BUYUK TAKIMA BUYUK HOCA YAKIŞIR. .EYVALLAH

Adsız dedi ki...

YÜRÜ BE KAMURAN GAZİ SIRA GELDİ SİLİVRİYE ARKADAŞLAR UNUTMUŞ BURDUR SPORU DA DAHİL EDİN DÜŞÜRDÜKLERİNE

Adsız dedi ki...

aynen ben kadir akbulut hocamıza yapılan yanlıştan vefasızlıktan sonra bu yönetimden herşeyi beklerim

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.