Perşembe, Mayıs 26, 2011

Silivri Ortaköyspor işi sıkı tutuyor



Önümüzdeki ay içinde başlaması düşünülen İstanbul Şampiyonası'na hazırlanan Silivri Ortaköyspor gece gündüz demeden idmanlarını kendi tesislerinde sürdürüyor. Kendi tesislerinde yeni sezona hazırlanan süper amatörün yeni ekibinde takımın çiçeği burnunda hocası Şevki Denizoğlu oldukça iddialı hazırlandıklarını beyan etti. Şevki ve yardımcısı Özgür Uçar ile birlikte haftanın üç günü düzenli bir idman programı dahilinde çalışmalarını sürdüren ekipte transfer çalışmalarında da son noktalara gelindiğinin bilgileri verildi. 


"Şevki’ye güvenim tam"
Bir önceki sezon takımın hocalığını yürüten Serçe lakaplı sahaların gol yollarındaki tek anahtarı Ali Ergun’dan takımı devralan Şevki’ye yönetim tam yetki verdi. Geçtiğimiz takımın başında olan yeni yönetimde de Basın ve Halkla İlişkilerden sorumlu yönetici Ali Ergun açıklamasında; “Geçtiğimiz sezon takımın şampiyonluğunda büyük payı olan Şevki arkadaşımız ile yolumuza devam etme kararı aldık. Fakat oyuncu olarak değil hoca olarak. Kendisine camia olarak güveniyoruz. Aynı zamanda yardımcılığına da Özgür kardeşimiz getirilmiştir. Özgür hem A takımda Şevki’nin yardımcılığını yapacak hem de altyapıdan da sorumlu olacak. Bu şekilde yönetimimizle birlikte tamamen genç bir kadro oluşturmuş olduk. Bu ikiliye güvenim tamdır. Birlikte başarılı olacağız. Ortaköy hak ettiği ve özlemlediği şampiyonluklara birlikte imza atacağız” dedi. 


"İşimizi yapacağız"
Silivri Ortaköyspor’un çiçeği burnunda hocası Şevki Denizoğlu açıklamasında; “Ortaköyspor benim evim gibi burada futbolculukta yaşadığım başarıları yaşamak istiyorum. İşimizde son derece ciddi çalışmalar içindeyiz. İşimizi en iyi şekilde disiplinli bir şekilde yapıp adımızı İstanbul piyasasında anılır hale getireceğiz. İlerleyen günlerde Ortaköyspor transferde de bombalarını patlatacaktır” dedi. 


"Kendimizi kanıtlayacağız"
Ortaköyspor Kulübü Başkanı Ramazan Sakallıoğlu ise açıklamasında “Yeni sezon ile birlikte de Silivri ve Ortaköy’ün adını da en iyi şekilde temsil etmek niyetindeyiz” dedi.


HABER-FOTOĞRAF: ENGİN AKIN

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...