Pazartesi, Mayıs 30, 2011

Dudulluspor yeniden 'Ali Yazlı' dedi


İstanbul Süper Amatör Lig’de ve diğer branşlarda başarılı bir sezon geçiren Dudulluspor’da rekor katılımla yapılan olağan genel kurulda Ali Yazlı tekrar başkanlığa seçildi.

Üyelerin yoğun ilgi gösterdiği toplantıya Selamet Aygün divan başkanı olarak seçildi. Divan kurulu üyeliklerini Mevlüt Eraslan ve Atilla Mert yaptılar. Açılış konuşmasında Başkan Ali Yazlı tüm üyelere katılımlarından dolayı teşekkür etti. Raporların okunması ve ibra edilmesinin ardından seçimlere geçildi. 199 üyeden genel kurula bizzat katılan 123 üyenin oylarının tamamını alan Ali Yazlı başkanlığa seçildi.

Daha sonra yeni yönetim kurulu ve denetim kurulu üyelere tek tek tanıtıldı. Ardından Dudulluspor Kulübü’nün kuruluşundan bugüne dek görev yapmış olan tüm kulüp başkanlarına Ali Yazlı plaket takdim etti.

Başkan Ali Yazlı teşekkür konuşmasında, Dudulluspor’un özellikle son beş yıl içinde sportif alanda büyük sıçrama kaydettiğini, bundan sonra da üyelerin destek ve katkıları ile daha başarılı bir kulüp olacaklarını, yerel yönetimin de tesisleşme anlamında katkılarını beklediklerini ifade etti.

Kaynak: Dudulluspor Kulübü

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.