Pazar, Mayıs 29, 2011

Ferahevlerspor çok 'Metin'



FERAHEVLERSPOR: 2 YAVUZ SULTAN SELİMSPOR: 1
İstanbul 2.Amatör Lig 9.Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Ferahevlerspor 12. hafta mücadelesinde kendi sahasında ağırladığı Yavuz Sultan Selimspor’u 2-1′lik skorla geçerken rakibine rövanşı da vermemiş oldu. Bahçeköy Stadı’nda oynanan karşılaşmada konuk ekip öne geçmesine rağmen Ferahevler her iki yarıda bulduğu gollerle 3 puanı hanesine yazdırdı. Yeşil-Beyazlılar'ı zafere taşıyan golleri; biri frikikten olmak üzere Metin Ünsallı kaydetti.


Bu galibiyet ile oynadığı 12 mücadele sonunda 9. galibiyetini elde eden Sarıyer temsilcisi puanını 30′a yükseltti ve zirve yarışını sürdürdü.


Karşılaşmaya Ferahevlerspor iyi bir başlangıç yaparken henüz ilk dakikalarda İsa’nın ayağından bulduğu pozisyonda öne geçme şansını değerlendiremedi. İlerleyen dakikalarda oyunda üstünlüğü ele geçiren Yavuz Sultan Selimspor golü de beraberinde buldu.Sol çaprazdan kaleye gelen şutta top uzak direğe giderken, bu dakikaya kadar 2-3 pozisyonda kalesinde harikalar yaratan Mevlüt’ün yapacak bir şeyi yoktu.


Geç açılmış bir sezon...
Çabuk toparlanan Ferahevler beraberlik için rakip kaleye yüklenmeye başladı.İlk yarım saat geçilirken ceza sahasına doğru hareketlenen Oğuz’un yerde kalması ile kaleyi cepheden gören bir noktadan ev sahibi takım serbest atış kazandı. Geçtiğimiz sezonlardan bildiğimiz ve gollerine alışık olunan Metin topun başına geçerken, meşin yivarlak filelerle buluştu. Metin de sezonu gecikmeli de olsa açmış oldu!


İlk yarısı 1-1 eşitlik ile geçilen karşılaşmanın ikinci yarısına Ferahevlerspor daha arzulu ve istekli başladı. Nitekim Emre Baloğlu ile kullanılan korner atışında, Metin ön direkte topa iyi yükseldi ve kafayla skoru 2-1′e taşıdı.


Yavuz Sultan Selim'in baskısı gol getirmedi
Son bölümlerine kadar büyük heyecan içerisinde geçen karşılaşmanın kalan dakikalarında gelişen YSSSK ataklarında zamanında müdahaleleri ile savunma ve başarılı kurtarışları ile kalesinde güven veren Mevlüt gol şansı tanımadı.


Uzatma dakikalarında Ferahevler savunmasında topu uzaklaştırmak isteyen Okan’ın gelişigüzel vuruşu, çok uzak mesafe olmasına rağmen rakip kaleye yöneldi. Önde olan konuk ekip kalecisinin hatası ile filelere gitmek üzere olan topa son anda yetişen Fatih temsilcisinin file bekçisi olası bir golü önledi.


Kaynak: Ferahevlerspor.Com

5 yorum:

çetin dedi ki...

Keşke biraz daha objektif olup Y.Sultan Selim'in direkten dönen 3 tane topunu da yazsaydınız.

çetin dedi ki...

Ayrıca 80.dakikalarda verkaçla ceza sahasına giren Y.S.Selim'li Murat'ın düşürülmesiyle hakem penaltı noktasını gösterdi.O sırada trübünden ofsayt diye bir ses gelince yan hakem korkudanmıdır nedir bilinmez bir şekilde bayrağını kaldırdı.Yan hakemin yanına giden orta hakem pozisyona çok hakim olmasına rağmen,penaltıya rakipten hiç bir itiraz yokken penaltıyı iptal edip ofsayt kararı verdi.Bu yüzden son anlar çok gerilimli geçti.Maçtan sonrada soyunma odasına giden Y.S.S.Takımına trübünden saldırı ve küfürler oldu.Oysa ki ilk maçta Y.S.S. Takımı rakibini gayet güzel karşılamış ve uğurlamıştı.Burda lafımız oyunculara değil onları ayrı tutuyorum ama yaşananlarI Ferahevler camiasına yakıştıramadım.

Anadolu Yakasındaki Bir Kulübün Futbolcusu dedi ki...

ferahevlerin sitesi niye objektif yazsın ki arkadaşım :D :D ii bile yazmışlar bence atak geliştirdiinizi yazmışlar ahah

Adsız dedi ki...

haftaya ferahevlerin gideceği ilk deplasmanda savaş cıkacak hazırlıklı gelin buraya

Adsız dedi ki...

çetin maç gayet güzel bitti ama sizin 2 numaranız maç bittikten sonra (fsk)'nın 3 numarasına saldırdı olayların başlangıcı 2 numaradan kaynaklanıyo tarfatarı çıldırtan zaten o oldu yoksa maç öle sessiz sakin biticekti...

Leventspor büyük avantaj yakaladı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman A Grubu'nda Leventspor Kavacıkspor'u 2-1 yenerek BAL'a yükselme yolunda çok önemli bir avantaj...