Cumartesi, Mayıs 28, 2011

Piyalepaşa'ya son dakika şoku

PİYALEPAŞA:  2  KARTALTEPE : 3

İstanbul 2.Amatör Küme U-19 Liginde 8.hafta mücadelesinde Piyalepaşa ile Kartaltepe Sütlüce Sahasında karşılaştı. Zorlu geçen müsabakayı uzatmaların bitmesine az bir süre kalan golü bulan Kartaltepe sahadan 2-3 galip ayrılarak liderliğini sürdürdü.


Karşılaşmaya ev sahibi Piyalepaşa etkili başladı. 11.dakikada sol taraftan Mustafa'nın ceza alanı içine yerden kestiği ortada ceza alanı içinde topla buluşan Eren düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi.1-0.


Kartaltepe,Piyalepaşa savunmasına yediği golden sonra baskı kurdu.Yılmaz ve Hasan'la pozisyon üretti fakat son vuruşta biraz zayıf kaldı.


40.dakikada Piyalepaşa Eren'nin attığı golle 2-0 öne geçti. İlk yarı Piyalepaşa'nın 2-0 üstünlüğü ile bitti.

İkinci yarı maça hızlı başlayan taraf Bayrampaşa ekibi Kartaltepe oldu. Oyuna sonrada giren İlker'in attığı golle farkı bire indirdi.2-1.


Kartaltepe beraberlik golü bulmaya çalıştığı anlarda kalesinde pozisyon verdi. Piyalepaşa'da Eren kaleci Kadir'le karşı karşıya kaldı ve bu pozisyon kaleci gole izin vermedi.

Kartaltepe İlker'in düşürülmesi ile penaltı kazandı. Topun başına geçen Sinan topu ayrı bir yere kaleciyi ayrı yere gönderdi ve skora dengeyi getirdi.


Kırmızı Kartlar her iki takımda 10 kişi kaldı, Piyalepaşa'dan Yusuf Emre,Kartaltepe'den ise Hasan Hakem Sinan Ertünge tarafından oyun alanı dışına gönderildi.


Karlılaşmanın normal süresinin bitmesine az bir süre kala Kartaltepe'de Okan ikinci sarı-karttan kırmızı kart görerek takımını 9 kişi bıraktı.

Müsabakanın normal süresinin bittiği ve 5 dakikalık uzatma bolümünün son dakikalarında Kartaltepe Fahri kaleci Süleyman'in sektirdiği top iyi takip etti ve topu ağlara gönderdi.2-3.


Karşılaşmada başka gol olmayınca Piyalepaşa öne geçtiği maçta,rakibine 2-3 mağlup oldu. Kartaltepe puanını 19 yükseltirken,kendiside 4 puanda kaldı.



Saha: Sütlüce
Hakemler:Sinan Ertüngü-Abdullah Özer-Serhat Kuru
Piyalepaşa:1-Süleyman 2-Ahmet 3-Tayfun 4-Yunus Emre 5-Yusuf 6-Kadir 7-Berat 8-Hakkı 9-Eren 10-Mehmet 11-Mustafa
Teknik Sorumlu: Hasbi Sağlam
Kartaltepe:1-Kadir 2-Mustafa 3-Fatih(16-Fahri)4-Okan 5-Berkay 6-Eren(18-İlker) 7-Cengizhan 8-Sinan 9-Yılmaz 10-Hasan 11-Hacı
Teknik Sorumlu:Ünal Er
Kırmızı Kartlar: Yunus (Piyalepaşa) Okan,Hasan (Kartaltepe)
Goller: Eren(2) (Piyalepaşa),İlker,Sinan(pen.),Fahri (Kartaltepe)



HABER VE FOTO: ÖNER YIĞRIK

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...