Salı, Mayıs 31, 2011

Altınyıldız'dan tek gollü galibiyet


ALTINYILDIZ: 1 KISIRKAYA:0

İstanbul 2.Amatör 7.grupta Altınyıldız-Kısırkaya takımları Namık Sevik Stadı'nda karşılaştı. Son haftalarda takımın yükselişe geçmesinde büyük pay sahibi Hasan Uğur Yücel attığı golle takımına 3 puanı kazandıran isim oldu.

Maçın ilk dakikalarında ev sahibi ekip Emre ile gole çok yaklaştı. Ceza sahasında topla buluşan golcü oyuncunun vuruşunda Oğuzhan topu çeldi, kalaye yönelen topu defans uzaklaştırdı.
23.dakikada Bora'nın sağ kanattan ortasına iyi yükselen Hasan Uğur kafa ile topu ağlara gönderdi.

Konuk ekip ceza sahası ön çizgisinde serbest vuruş kazandı. Topun başına geçen Yüksel'in vuruşu Durmuş Ali'de kaldı.

38.dakikada Emre iki rakibini geçerek ceza sahasına girdi, vuruşunda kaleci Oğuzhan başarılıydı.  Her iki ekipte 10 kişi kaldı

İkinci yarıda konuk ekip beraberlik için ataklarını sıklaştırdı. Ev sahibi ekip Altınyıldız'da Erol 68.dakikada elle oynamadan dolayı ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Bu pozisyonda topun başına Levent geçti, bu oyuncunun kullandığı frikikte top üst direkten döndü.

Ev sahibi 10 kişi kaldıktan sonra Hasan Uğur orta sahadaki yerinden stopere çekildi. Skoru korumak için geri çekilen ev sahibi ekip kontrataklarla farkı arttırmaya çalıştı. Ani gelişen atakta Bora'ya arkadan müdahalede bulunan Yüksel de ikinci sarı karttan oyun dışında kaldı. Bu pozisyonda hakeme itirazını sürdüren Kısırkaya Antrenörü Hikmet Atar'da maçın hakemi tarafından tribüne yollandı.

Maçın uzatma dakikalarında kaleci Durmuş Ali'nin elinden kaçırdığı top Muhammed'in önünde kaldı, kaleci Durmuş Ali hatasını telafi ederek Muhammed'den önce topa sahip oldu. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca ev sahibi ekip maçtan 1-0'lık skorla ayrıldı.

Saha: Namık Sevik
Hakemler: Okan Akbal-Serkan Aydın-A.Türkoğlu Yaman
Altınyıldız: Durmuş Ali-Can-Mehmet-Erol-Mehmet-Baver-Asaf-Emre-Bora-Hasan Uğur-Serhat
Teknik Sorumlu: İlker Dirim
Kısırkaya: Oğuzhan-Hasan-Mustafa-Sertaç-Aziz-Murat-Burak-Yüksel-Hamdi-Levent-Behçet
Teknik Sorumlu: Hikmet Atar



HABER VE FOTO: ERDEM SAĞOLAN

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...