Salı, Mayıs 24, 2011

Pazariçi Köprülü ve Ortaköy yenişemedi


PAZARİÇİ KÖPRÜLÜSPOR: 2 ORTAKÖYSPOR: 2 (U19)
İstanbul U19 2. Ligi 6. Grup’ta ikinci sırada yer alan Pazariçi Köprülüspor sahasında Ortaköyspor’la 2-2 berabere kaldı. Her iki takım oyuncuları sıcak havaya karşı mücadelelerini sahada iyi seviyede yaptı. Köprülüspor puanını 13’e çıkarırken, Ortaköyspor -3 puandan -2’ye yükseldi! Ev sahibi Gaziosmanpaşa ekibinin iki golünü de Koray atarken, Beşiktaş temsilcisi Ortaköyspor’un golleri Abdullah’tan geldi.

Hafta içerisinde annesini kaybeden Pazariçi Köprülüspor takımının kaptanı Ertan Karabulut takımda yerini almadı. Kendisine Yerel Futbol Ailesi olarak başsağlığı dileklerimizi iletirim.

Ertan'a vefa 
Takım olarak moralsiz bir hafta geçirdiklerini öğrendiğimiz oyuncular, Can Cüneyt Ömeroğlu hocalarının verdiği direktifler ile sahada arkadaşlarını aratmamaya çalıştılar.Tribünde arkadaşlarını sadece seyreden Ertan oldukça moralsizdi. Ertan'a ait 10 numaralı forma bu maçta giyilmedi ve yedek kulübesinde koltukta asılı bekletildi.
İlk gol Pazariçi Köprülüspor’dan geldi. Gol olduktan sonra tüm takım tribündeki Ertan’a koştular.

Bunu neden sizinle paylaştım, işte arkadaşlık böyle olmalı. Acıyı ve neşeyi paylaşmasını bilmeliyiz. Pazaiçi Köprülüspor’da Can Cüneyt hocamızı ve U19 takımını, arkadaşlarına verdikleri desteklerinden dolayı tebrik ederim.

HABER-FOTOĞRAF: OGÜN KOCA

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 20 Nisan 2024 Cumartesi Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda heyecan devam ediyor...