Pazartesi, Mayıs 30, 2011

Edirnespor Gençlik Kulübü'nden transfer atağı



Geçtiğimiz yıl Ayşekadın Gençlerbirliği olarak Edirne ilini Keşanspor'la birlikte Bölgesel Amatör Lig'de temsil eden ve birkaç gün önce isim değişikliği yapan Edirnespor Gençlik Kulübü transfer harekatına başladı.


Kulüp Başkanı Hakan Sedefçi yerelfutbol.net'e yaptığı açıklamada, daha önce Eskişehirspor, Erzurumspor, Siirtspor, Zeytinburnuspor ve son olarak Zonguldakspor ve geçtiğimiz yıl Beşyüzevlerspor'da oynayan 34 yaşındaki Harun Levent Halhalı ve futbola Beşiktaş altyapısında başlayıp, Kartalspor, Nazilli Bld, Küçükköy, Alibeyköy, Tavşanlı Linyit ve son olarak Erzurum Büyükşehir Belediye Spor'da oynayan 30 yaşındaki orta saha oyuncusu Engin Özçelik sözleşme imzaladıklarını bildirdi.


Bülent Şimşek yolda!
Ümraniyespor'un yıldız oyuncusu Bülent Şimşek ve Altınova Belediyespor'un sol kanat oyuncusu Salih Eren ile prensipte anlaştıklarının da altını çizen Sedefçi, "Edirne'nin uzun yıllar sonra Süper Lig'de takımı olmasını istiyoruz. Bunun için çalışıyoruz. Edirne'de hiç kimsenin yapmadığı bir işi yaparak tesisleşmeye çalışıyoruz. Tesisin binasının yapımını yönetim olarak biz üstlendik ve 6 ayda bitirme sözü verdik. Alan tahsisi için de belediye başkanımız, valimizin destekleri oluyor. Takımın kazanacağı başarıların devamlı olması için tesisleşmenin çok önemli olduğunu biliyoruz. "diyerek toplamda 9 oyuncuyla anlaştıklarını ancak kamuoyuna önümüzdeki günlerde açıklama yapacaklarını ifade etti.


HABER-FOTOĞRAF: UMUT ÇATAL

Hiç yorum yok:

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.