Perşembe, Ekim 18, 2007

Ok, hedefi 12'den vurdu!


KULAKSIZ OKSPOR: 1 KUŞTEPESPOR: 0

HABER: EFKAN BUCAK
İstanbul SAL 2. Grup’ta orta sıralarda yer alan Kulaksız Okspor, altlardan kurtulma mücadelesi veren Kuştepespor’u 1-0 yendi. Hafta içi olmasına karşın, Kulaksız mahallesinden 30 kadar taraftar (orta yaşlı mahalle sakinleri genelde) takımlarını destekledi. Kuştepe’den de 15-20 kadar kişi vardı. Sahası yenilenen (Ancak stat halen toprak. Gelecek sene sentetik çim yapılacakmış) Okspor’a Beşiktaş Ümraniye tesislerini de yaptıran Nevzat Demir’in büyük destek olduğunu öğrendik. Kulübün başkanlığını da, Ordu Milli Takımı’nda Cemil Turan’la yan yana top koşturan Adem Kırcı yapıyor (Bu arada merak edenlere söyleyelim: Okspor’un ismi okçuluk sporundan geliyor. Kulüp ilk olarak lisansını okçuluktan almış. Amblemlerinde de ok var zaten).
Karşılaşma genel olarak orta saha mücalesi şeklinde geçti. 25. dakika civarlarında Okspor’un 11 numarası ceza sahasının dışından çok sert vurdu ve top tam köşeden ağlara gitti: 1-0. Golden hemen sonra Kuştepespor karşı karşıya pozisyondan yararlanamadı. İkinci yarı Kuştepespor oyunu rakip sahaya yıktı. Ancak Okspor savunması oldukça başarılıydı. Yalnızca bir pozisyonda Kuştepe’nin topu çizgiden çevrildi. Sonlara doğru sinirler oldukça gerildi ancak bu maç sonuna taşınmadı. 1-0 biten karşılaşma sonrası Kuştepesporlu futbolcular maçın hakemine büyük sözlü tepki gösterdi.

Hiç yorum yok:

Küçüksu Rasathanespor 7'de 7 yaptı

İstanbul 2. Amatör Lig 15. Grup'ta lider Küçüksu Rasathanespor sahasında Poyrazköy Gençlikelispor'u 3-1 yenerek 7'de 7 yaptı.