Salı, Ekim 02, 2007

Ümraniyespor tekledi

ÜMRANİYESPOR: 1 YENİKÖYSPOR: 1

Yenikoy, zorlu Ümraniye deplasmanından bir puanı kapmasını bildi.


İstanbul Süper Amatör Lig 6. Grup'un güçlü ekiplerinden Ümraniyespor'a Yeniköyspor 'dur' dedi. Hekimbaşı Stadı'ndaki karşılaşmaya mutlak galibiyet parolasıyla çıkan Ümraniyespor, Cem'in ayağından kazandığı erken golle 1-0 öne geçti. Herkes Ümraniyespor'un daha rahat oynamasını beklerken, takım pozisyon bulmakta sıkıntı çekti. Özellikle sakat olan Kaan'ın yokluğu kendini hissettirdi.
Yeniköyspor ise her ne kadar istediği pozisyonları bulamasa da, kontratakla arada sırada etkili oldu. İlk yarının son dakikalarında Ümraniyesporlu Ömer'i düşüren Yeniköysporlu Cenk, kırmızı kartla oyun dışı kaldı. İlk yarı Ümraniyespor'un 1-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.
Ümraniyespor 10 kişi kalan rakibi karşısında ikinci yarıda farka gitmek istedi. Ancak 10 kişi kalan Yeniköy beklenmedik bir direnç göstererek pozisyon üretmeye başladı. Yeniköy, beklediği golü 68. dakikada buldu. Golden sonra maçın temposu biraz arttı. Bu dakikalarda oyun sertleşince Omzu çıkan Ümraniyesporlu Olcay, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Galibiyet golü arayan Ümraniyespor peşpeşe gördüğü iki kırmızı kartla bir anda sahada 9 kişi kaldı. Karşılaşmada başka gol olmayınca 90 dakika 1-1 berabere bitti. Bir maç eksiği bulunan Ümraniyespor bu sonuçla 10 puanla Gürpınarspor'un gerisine düştü.

Kaynak: Flashaber

Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...