Çarşamba, Ekim 03, 2007

Çerkezköy Bld. uçuşa geçti

ADALETSPOR: 0 ÇERKEZKÖY BLD: 3


HABER: GÖKHAN BABAYİĞİT
2006-2006 Tekirdağ Süper Amatör Lig’ini namağlup şampiyon olarak tamamlayarak büyük bir başarıya imza atan Tekirdağ’ın futboldaki vitrini Çerkezköy Belediyespor 2007-2008 futbol sezonuna da fırtına gibi girdi. Deplasmanda karşı karşıya geldiği Akçeşmespor’u 8 golle geçen ardından ligin iddialı ekiplerinden Çorlu Kültürspor’u kendi evinde 4-2’lik skor ile geçen Çerkezköy Belediyespor, Namık Kemal Stadı’nda geçtiğimiz pazar günü saat A. Adaletspor ile karşı karşıya geldi ve rakibini net bir skorla geçti: 3-0.

Müsabakanın ilk dakikalarından itibaren baskılı bir oyun sergileyen Çerkezköy Belediyespor Adaletspor karşısında pozisyona girmekte zorlanmadı. Ev sahibi A. Adaletspor güçlü rakibi karşısında kontra ataklarla gol aramaya çalıştı. Dakikaların ilerlemesi ile Çerkezköy Belediyespor karşılaşmaya ağırlığını koydu.

Genç yıldız gol perdesini açtı
13. dakikada geçtiğimiz yıl ara transferde Çorluspor’dan transfer edilen Alpaslan’ın ceza alanına yaptığı ortayı iyi takip eden Çerkezköy Belediyespor’un genç yıldızı Erçağ düzgün bir kafa vuruşu ile topu filelere gönderdi. (0-1). Golün ardından baskısını sürdüren Çerkezköy Belediyespor 41. dakikada bu kez Elvan ile sonuca giderek farkı ikiye çıkardı.

İlk devrenin son bölümlerinde gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca ilk devre Çerkezköy Belediyespor’un iki farklı üstünlüğü ile sona erdi. İlk devrede bulduğu iki golle ikinci devreye skor üstünlüğü ile giren konuk ekip, girdiği birçok pozisyonu da cömertçe harcadı.

Liderliğini sürdürdü
Kendi yarı alanından çıkmakta dahi zorlanan A. Adaletspor, rakibi karşısında varlık gösteremedi. Alpaslan’ın yerine oyuna dahil olan Fatih karşılaşmanın 68. dakikasında ceza alanı içerisinden kaydettiği golle farkı üçe çıkardı. (0-3). Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Çerkezköy Belediyespor elde ettiği galibiyetle puanını 9’a çıkartarak liderliğini sürdürdü.

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...