Cumartesi, Ekim 06, 2007

İstanbul Bayburtspor için hoşgörü yılı


HABER: EROL EFTEKİN
İstanbul Bayburt Spor Kulübü Başkanı Selami Hacıarifoğlu, İstanbul 1. Amatör Küme'de sezonun ilk maçında aynı ilçenin takımı olan Günyamaç'ı 5-0 gibi açık farkla yenerek lige iyi bir başlangıç yaptıklarını belirterek amaçlarının ise önce Amatör Süper Lig'e sonra ise 3. Lig'e çıkmak olduğunu söyledi.
Hacıarifoğlu, ''İstanbul Bayburtspor’un geleceği artık ümit doludur. İddia ediyorum gurubumuzun en güçlü şampiyon adayı İstanbul Bayburtspor’dur Bunu herkes böyle bilsin.
Futbolcularımla, teknik kadromla ve yönetim kurulu arkadaşlarımla sonu 3. lige dayanan bu meşakkatli uzun yoldan şaşmayacağız'' dedi.

İlk maçta muhteşem bir futbol ortaya koyduklarını dile getiren başkan Hacıarifoğlu, ''Tribünleri dolduran yüzlerce taraftarlarımız da futbol resitali izledikleri için memnun kalmışlardır.
Taraftarlarımız ilk maçımızda bizleri yalnız bırakmayarak birlik ve beraberlik içersinde, sporun kardeşlik olduğunu göstermişlerdir. 1. Amatör Küme taraftarlarını kıskandıracak birlik ve beraberlik içersindeki uyumlu tezahüratları ile İstanbul Bayburtspor ruhunu yeniden ortaya çıkardıkları için memnunuz'' ifadelerini kullandı.

2007-2008 sezonu hoşgörü yılı olacak

Selami Hacıarifoğlu ayrıca, ''Her zaman en büyük gücümüz olan İstanbul’daki Bayburtlu taraftarlarımızı kutluyor, kendilerine şahsım ve yönetim kurulum adına teşekkür ediyorum. Tekrar ediyorum 2007-2008 sezonu İstanbul Baybutspor’da herkesin, her kesimi kucaklayacağı hoşgörü yılı olacaktır. Bizler bu konuda hassasiyetlerimizi her zaman ön planda tutuyoruz” diyerek sözlerini noktaladı.

6 yorum:

Adsız dedi ki...

sampıyon bayburt spor (alt yapı oyuncusu )tolga

Adsız dedi ki...

yha lütfen artık bayburtlu brisi bi bayburt spor web adresi açsın artık gerekli bnece ne kadar amatör bi takım olsa ble bi web adresine ihtiyacımız var.yda varsa ble bri yassın adresi msnem rap_and_hfz@hot...

Adsız dedi ki...

bayburt spora amatör kümede başarılar diliyorum evet bi bayburt lu olarak takımıza sahip çıkmıyoruz bilmiyoruz ama herşeye ramen bayburt luzuz şampiyon bayburt bayburt lu serkan

Adsız dedi ki...

Bayburtuma'da yakışır Selami abi ve ekibinede bu başarılar.

Adsız dedi ki...

şu bayburtsporu artık yukarılara cıkarın

Adsız dedi ki...

ben bir bayburtlu olarak bayburtun önde gelen iş adamlarinin bayburt spora sahip cikilmasi lazim kampanya yapilirsa inanniyorumki tum bayburtlular yardim edecektir baybur sporu turksel super ligde gormek istiyoruz başarilar ercan taşkin

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.