Perşembe, Ekim 04, 2007

Büyükçekmece'nin derdi gol atmak

İstanbul Süper Amatör Küme'de sezona iyi bir başlangıç yapan Büyükçekmecespor son iki maçından aldığı beraberliklerle ancak iki puan toplayarak dördüncü sıraya kadar geriledi.

Son olarak Paşabahçespor karşısında alınan beraberlik mavi-beyazlı camiada moralleri bozdu. Büyükçekmecespor Genel Kaptanı İskender Fındık, "Rakibimize karşı iyi bir oyun ortaya koymamıza rağmen yine sahadan beraberlikle ayrılmak zorunda kaldık. Çıksalın karşısında da iyi oynamış ve çok gol kaçırmıştık. Paşabahçe karşılaşması da aynı şekilde oldu. Çok iyi mücadele etmemize ve çok fazla gol pozisyonuna girmemize rağmen son vuruşları yapamayarak sahadan beraberlikle ayrılmak zorunda kaldık" dedi.

Takımın gelecekte çıkışa geçeceğine inandığını söyleyen Fındık, gol yollarındaki sıkıntıları bir an önce gidereceklerini söyledi. Grupta üst sıralarda bulunan takımlarla aralarında fazla bir puan farkı olmadığını dile getiren İskender Fındık, "Zirve yarışına tekrar dahil olmak istiyoruz. İki karşılaşmadan aldığımız beraberliklerden dolayı bir anda düşüş yaşadık, ama çabuk toparlanarak tekrar yarışa dahil olacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Gerçek Gazete

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...