Cuma, Ekim 05, 2007

Ayazağaspor'dan Fotomaç'a tepki

Galata-Ayazağa maçı sonrası sahada futbolcular arasında arbede çıkmıştı. (Foto: Erhan Harput)

Ayazağaspor Kulübü, Fotomaç gazetesinin 5 Ekim 2007 tarihinde çıkan haberine tepki gösterdi. Söz konusu haberde, Galataspor-Ayazağaspor maçı sonrası iki takımın taraftarlarının birbirine silah çekerek ateş ettiği iddia edilirken, Yeşil-Sarılılar bu haberin gerçek dışı olduğunu belirttiler.

Şişli temsilcisinden yapılan resmi açıklamada, iki takımın taraftarlarının takımlarını centilmence desteklediği belirtilirken, maç sonrası olaylar için de şu ifadelere yer verildi:
"Karşılaşmanın 90. dakikasında beraberlik golünü attık ve 2 dakika sonra karşılaşma 2–2 bitti. Olaylarda karşılaşma biter bitmez başladı. Son dakika golünü içine sindiremeyen Galatasporlu oyuncular anlam veremediğimiz bir şekilde oyuncularımıza saldırdı. Saha içi bir anda karıştı. Her iki takım oyuncularını ayırmak için de polis havaya ateş açtı. Silahı kullanan taraftarlar değil emniyet güçleriydi."

Fotomaç gibi hergün binlerce satışı yapılan bir gazetenin olayları tam olarak bilmeden haber yapmasının kendilerini üzdüğünü belirten Yeşil-Sarılı yönetim, "Bu haber sonrasında kulübümüze ağır ceza gelebilir. Yanlış haber yapmaktansa hiç haber yapmamak en iyisidir. Ya da yetkili birinden olaylar ile ilgili bilgi alınıp öle haber yazılabilir. Bu konuda Fotomaç gazetesi yetkilileri göreve çağırıyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Turgay Tokel / http://www.ayazagaspor.com/

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...