Pazar, Ekim 07, 2007

Tekirdağ'da haftaya bakış

Malkaraspor (yeşil formalı takım) Sanayispor deplasmanında açık bir futbol sergiledi ancak yenilmekten kurtulamadı. (Foto: Benan Diker)

HABER: BENAN DİKER
Tekirdağ'da bu hafta sonu oynanan maçlara kısaca göz atalım:

Çerkezköy Belediyespor-Veliköyspor: 1-0
Lider Çerkezköy Bld 4. maçını da kayıpsız atlattı. Ligin diri takımlarından Veliköy'ü evinde tek golle geçerek bu yılda bu ligin favorisi olduğunu kanıtladı.

Çorlu Sanayispor-Malkaraspor 1-0
Malkaraspor fırtına gibi girdiği ligde 3 maçlık galibiyet serisini Çorlu'da sürdüremeyek hem puan kaybı hem mağlubiyetle tanıştı. Defansını önde kurarak Sanayi takımına konuk olan takımların aksine açık futbolu tercih eden Yeşil-Siyahlılar aşırı güvenin faturasını 80. dakikada Cem’in ayağından gelen güzel gole engel olamayarak ağır ödediler. Takımın en iyisi olarak göze çarpan Kirman'a (Geçen yıl Velimeşe Belediyespor'daydı) takım arkadaşları pek de yardımcı olamadı. Sanayispor ise 4. haftayı da gol yemeden tamamlayarak hazırlık maçlarının aksine az gol atıp az gol yiyen takım hüviyetine büründü.Uzatma döneminde transfer edilen Mustafa Denizli(Çorluspor) ve Cem (Bulgaristan) takıma önemli katkıda bulunacakları sinyalini verdi.

Çorluspor-Şarköyspor 5-3
Lige genç oyuncuları ile devam eden Sarı-kırmızılı Çorluspor, geçen hafta son dakikaya kadar 3-2 önde götürdüğü maçta 90 ve 90+4’te yediği iki golle Malkaraspor deplasmanında aldığı yenilgiyi telafi etti. İlkyarısı 1-1 biten maçta evsahibi ekip ikinci yarı etkili oyunuyla sonuca gitmesini bildi. Şarköyspor ise 2 hafta önce oldukça olaylı geçen Tekirdağspor'la oynanan maçtan (8 kırmızı kart vardı, iki takımda maçı 7 kişi tamamladı) sonra cezalı duruma düşen oyuncularını fazlasıyla aradı.

Yeni Hayraboluspor-Çorlu Karadeniz Kültürspor 2-1
Evsahibi ekip pozisyona girmekte zorlansa da ilk yarıyı penaltıdan attığı golle 1-0 önde kapadı. İkinci yarıya hızlı giren misafir ekip, takıma yeni katılan Güven İşbilen'in(Çorluspor) yaklaşık 30 metreden yaptığı mükemmel vuruşla skoru beraberliğe taşıdı. Karşılaşmanın en şanssız ismi olan Kdz. Kültürsporlu Ali Ayçin penaltı yaptırdıktan sonra birde kendi kalesine gol atınca evsahibi ekip hiçte ummadığı bir üç puanla kendini zirvede buldu.

Volkanspor-Tekirdağspor 0-3
Tekirdağspor zayıf rakibini yenerek geçen hafta içerde kaybettiği Hayraboluspor maçının yaralarını sarmış oldu. Volkanspor'u ise zor günler bekliyor; zira 4. maçlarında da puanla tanışamadılar.

Daha önce Tepecik Belediyespor ve Çorluspor'da forma giyen Güven İşbilen (solda) Çorlu Karadeniz Kültürspor'a transfer oldu ve takımıyla çıktığı ilk maçta güzel bir gol attı.



Hiç yorum yok:

Taksimspor'un 'yıldız'ı parlıyor

İstanbul 2. Amatör Lig 5. Grup'ta lider Taksimspor sahasında grubun iddialı ekiplerinden Kemerburgazspor'u 2-1 mağlup etti.