Pazartesi, Ekim 29, 2007

Şişli Yaylaspor tepkili


İstanbul 1. Amatör Küme 8. Grup'ta Kemerburgazspor'la deplasmanda karşı karşıya gelen Şişli Yaylaspor'dan Kaan Emre Kahya'nın maç izlenimlerini aktarıyoruz...

YAZI: KAAN EMRE KAHYA
Pazar Günü Takımımız Yaylaspor, Maçın Oynanacağı Stada Çıkmıştı. Maçın Saat 15.00'te başlayacaktı. Yaylaspor Güzel Ve Oldukca Motive Olmuş Bi Şekilde Yola Çıkar. Herşey Güzel Başlamıştır, Seyircilerimiz Klübümüzün, Yani Süleyman Yanar Spor Kompleksi Önünde Beklemeye Başlamıştır. Takım Otobüsümüz Saat 13,25'te Hareket Eder Ve Yola Koyulur. Stada Gelinir... Stat Kemerburgaz'ın İçinde, Köhne Diyebileceğimiz Bir Yerde... Ayrıca Pek Emniyetli Sayılmaz, Üstelik Kötü Bir Zemin Üzerine Kurulmuştur... Hava ise Son Derece Soğuktur.
Şişli Yaylasporlu futbolcular Otobüsten İner İnmez Zemini Kontrol Etmek İçin Hocamız Necdet Yılmaz ve Kaptanımız Nedim Gülcan'la Sahayı Gezmeye Başlar. Maçın Başlamasına Yaklaşık 1 Saatlik Bir Süreç Vardır. Artık Yaylaspor Herşeye Hazırdır. Kemerburgazsporlu Futbolcular da Sahaya Gelerek Isınmaya Başlar. Arkasından Yaylaspor Isınmaya Çıkar, Herşey Bu Dakikalarda Güzeldir.
Ve Şişli Yaylaspor'un Herşeyi Olan 12. Adam da Stada Ulaşır. Artık Herkes Hazırdır Ancak Hazır Olmayan Bir Şey Vardır: Hakemler! Maçın Başlama Saati 15.00 Olmasına Rağmen Hakemler Sahaya Saat 15.20'de Çıkarak Günün İlk Tatsız Olayına İmza atarlar.
Ve Artık Top Orta Noktadadır. Maça Başlayan Şişli Yaylaspor Olmuştur. Takımımızı Desteklemeye Gelen Seyircilerimiz Tezahuratlarına Başlar. 5 Dakika Geçmez Kemerburgaz Seyircisi Gelir Ve Takımına Destek Olmaya Başlar Ancak Bu 10 dakika Sürer. Ellerinde Türk Bayrakları olan ve 'Hepimiz Mehmetçiğiz, Hepimiz Askeriz' diye Bağıran Kemerburgazsporlu Taraftarların Diğer Ellerinde Bira Şişeleri Olduğu Gözden Kaçmaz. Bu Nasıl Bir Milliyetçiliktir, Yorumu Sizlere Bırakıyorum.
Bu Anlarda Yaylaspor seyircisine kendini bilmez Bir Kaç İnsan Saldırmaya Başlar Ve Olaylar Büyür. Aralarında Ufak Çoçukların da Bulunduğu Taraftarımıza Saldırırlar. Çıkan Olaylarda 3 Taraftarımız Aldıkları Darbelerle Yaralanır.
Bu Mudur Türklük? Binlerce askerimiz bir avuç toprak için şehitler verirken bu mudur kardeşlik, birlik ve beraberlik? Bunu yapanları Allah'a havale ediyoruz. Bizim Savaşımız Sahada Kalır, Bizler Böyle Eğitim Gördük.
Maçın Hakemlerine Gelirsek... Artık yeter demek istiyoruz. Bizler de emek ve ter akıtıyoruz.
Maçın Skorunu Vermiyorum. Galip ya da Mağlup Olmak Önemli Değil.
Buradan seslenmek istiyorum. Artık amatör liglere de gereken önem verilsin. Eline her düdük alan hakemim demesin. Forma Altında Yatan Emeğe, Hırsa, Azme Saygı gösterilsin. Tek Dileğimiz Bundan Sonraki Haftalarda İyi Bir Hakem Yönetimi Ve Adaletli Bir Yaklaşım.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

slm arkadaşım bu şişli yayla spor tel numarası sizde bulunurmu acaba benim çocukluk arkdaşım orda oynuoda ulaşamıyorum yardımcı olurmusunuz afedron@hotmail.com

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.