Çarşamba, Ekim 03, 2007

İstanbul'dan kısa kısa...

Ömerlispor, ilk maçında Kamilobaspor'u 5-0 yendi.

Alibeyspor'da tek teselli güzel futbol
İstanbul Süper Amatör Küme'de güçlü rakibi Hadımköyspor'a 3-0 yenilen Alibeyspor'da tek teselli ortaya koyulan güzel futbol. Antrenör Mesut Tonta genç futbolcularının güzel bir oyun ortaya koydularını belirterek, ''Rakibe özellikle ikinci yarıda zor anlar yaşatmamıza karşın aradığımız golü bulamadık. İyi futbol teselli oldu. İyi oynayıp kazanamadıktan sonra takımın gardı ister istemez düşüyor. İlerleyen haftalarda güzel oyunumuzu skora yansıtacağımızı tahmin ediyorum'' dedi.

Ömerlispor'da yüzler gülüyor
Yeni başlayan İstanbul 1. Amatör Küme'de ilk maçında Kamilobaspor'u 5-0 yenen Ömerlispor'da yüzler gülüyor. Kulüp Başkanı Vedat Dönmez, maçta attıklarından fazlasını kaçırdıklarını ifade ederek, ''Oyuncularımızın kazanma hırsı bizi memnun etti. Bu inançla mücadelemize devam edeceğiz'' dedi. Dönmez, centilmenliklerinden dolayı Kamilobasporlu futbolculara da teşekkür etti.

Çatalcaspor'da yenilgi şoku
İstanbul 1. Amatör Küme'ye şampiyonluk parolasıyla giren, hatta yönetimine Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Engin Verel'in de alan Çatalcaspor, Çantaköyspor karşısında alınan 3-0'lık yenilginin şokunu yaşıyor. Kulüp Başkanı Hasan Gökçe, takımlarının futbolunu hiç beğenmediklerini belirterek, ''Hazırlık maçlarındaki futbol bize umut vermişti. Çok gereksiz goller yedik. Daha ilk dakikada kalemizde golü gördük. Artık bu maçı geride bıraktık. Futbolcular, Çatalcaspor formasının ağırlığını anlamalılar'' ifadelerini kullandı.

Anadoluspor iftarda bir araya geldi
Birinci Amatör Küme'nin yeni takımlarından Tepecik Anadoluspor'un camiası iftar yemeğinde bir araya geldi. Yemeğe tüm yönetici, teknik heyet ve futbolcular katıldı. Başkan Mustafa Uçar ligin ilk haftasını beraberlikle kapattıklarını ve rakiplerini ellerinden kaçırdıklarını söyledi.

Haber Manşet'ten derlenmiştir.

Hiç yorum yok:

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.