Salı, Ekim 30, 2007

Ağrı'da şampiyon Sanayispor


Ağrı'da kar yağışının yoğun olması nedeniyle erken başlatılan 1. Amatör Küme'de Ağrı Sanayispor 2007-2008 sezonunu lider olarak tamamladı. Ligin son maçında deplasmanda oynanan Taşlıçayspor müsabakasında 3-1 galip gelerek şampiyonluğunu ilan eden Sanayispor, En yakın rakibi Tedaşspor'a 3 puan fark atarak ligi şampiyon bitirdi. Karşılaşma sonrasında Taşlıçay ilçesinden Ağrı Merkeze kadar konvoylarla giren Sanayisporlu taraftar ve futbolcular, Kağızman Caddesi'ne geldiklerinde bir süre trafiğin kapanmasına neden oldular.
Gelecek Hafta Ağrı ASKF Başkanı Erkan Kösedağ'dan kupalarını alacak olan Sanayispor, Ağrı ilini temsilen 3. Lig'e Terfi maçlarına katılacak.
Kulüp Başkanı Ercan Özmen, "Hakkettiğimiz başarıyı elde ettik. Amacımız Ağrı'yı en iyi şekilde temsil etmektir" derken, Kulüp Antrenörü Ahmet Tılmış, "Zor bir galibiyet aldık. Tüm oyuncularımı yürekten kutluyorum. Sezon boyunca bizden desteklerini esirgemeyen Taraftarımıza ve İş Adamımız Ayhan Çelik'e sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Ağrı'yı en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın" diye konuştu.
Ağrı ASKF Başkanı Erkan Kösedağ ise "Sorunsuz bir ligi geride bıraktık. Tüm Sanayispor Camiasını ASKF yönetimi adına kutluyorum. İlimizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum. Sonuçta Ağrı'dan bir ekip bizi temsil edecekti. Bizim için önemli olan hakedenin temsil etmesiydi. Puan durumuna bakıldığında Sanayispor'un bunu hakettiği bir gerçek. Kendilerine Profesyonel lige yükselme maçlarında başarılar diliyorum. Umarım aynı başarıyı oradada göstererek bizlere ayrı bir sevinç yaşatırlar" ifadelerini kullandı.

Hiç yorum yok:

Küçüksu Rasathanespor 7'de 7 yaptı

İstanbul 2. Amatör Lig 15. Grup'ta lider Küçüksu Rasathanespor sahasında Poyrazköy Gençlikelispor'u 3-1 yenerek 7'de 7 yaptı.