Salı, Ekim 16, 2007

ASMAZ’dan Doğuşspor’a anlamlı destek

HABER: MUHAMMET EYÜPOĞLU
ASMAZ Enerji Ltd. çevreye, sanata, spora ve eğitime verdiği önemi bir kez daha gösterdi. Asmaz Enerji son olarak Safranyolu Doğuş Spor Kulübü'ne 2007 - 2008 sezonu için sponsor olarak büyük takdir topladı.
Asmaz Enerji olarak çevreye, sanata, spora ve eğitime çok önem verdiklerini söyleyen Mehmet Asmaz, ''Son olarak Yalova ilinin güzide spor ve eğitim kurumlarından biri olan Safranyolu Doğuş Spor Kulübü'nü 2007 - 2008 sezonu için sponsor olarak destekleme kararı aldık. Bu bağlamda Yalova'daki tüm ticari kuruluşlara örnek olmayı ümit ederiz. Yalova ticari hayatının ilimiz kültür sanat ve spor faaliyetlerine olan maddi manevi desteğinin artarak süreceği kanaatinde olduğumuzu belirtmek isteriz. Futbol sporunun altyapısındaki genç sporseverleri, yalnız sportif anlamda değil sosyal sorumluluk sahibi, eğitimli, ahlaklı birer birey olarak topluma kazandırma çabalarını gösteren Safranyolu Doğuş Spor Kulübü'nün tüm yönetici antrenör ve eğitmenlerine yeni futbol sezonunda başarılarının devamını dileriz'' dedi.
Firma, Doğuşspor'un üç branştaki üniformalarını hazırlatarak kulübe teslim etti.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Asmaz Enerji'yi tebrik ediyor iş dünyasının sosyal sorumluluk bilincinin gelişmesine böyle örnek
girişimlerle desteklerde bulunulmasının artarak devam etmesini temenni eder, genç sporculara başarılar dilerim.

Adsız dedi ki...

Ticari şirketlerin, bulunduğu bölgelerdeki spor takımlarını desteklemesi gerçekten çok etkileyici.Darısı diğer şirketlerin ve spor klüplerinin başına.
ASMAZ Enerji firmasını kutlarım.

Adsız dedi ki...

asmaz enerjiye tşk ederiz çok büyük bir futbol kulübüne destek vermiş helal olsun size

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...