İstanbul 2. Amatör Lig 8. Grup’ta zirve mücadelesi veren Kireçburnuspor, sahasında konuk ettiği Selvispor karşısında gol olup yağdı. Sarıyer temsilcisi, sahadan 8-0 gibi net bir skorla ayrılarak şampiyonluk yarışındaki iddiasını perçinledi.
Sarıyer Belediyesi Çayırbaşı M. Sedat Özsoy Stadı’nda oynanan 8. Grup müsabakasında, Kireçburnuspor rüzgarı esti. Zeytinburnu ekibi Selvispor’u ağırlayan yeşil-sarılılar, 90 dakika boyunca oyunun kontrolünü elinde tutarak rakibine gol şansı tanımadı.
Yusuf Batuhan Anıl’dan Hat-Trick
Mücadeleye hızlı başlayan ev sahibi ekipte Yusuf Batuhan Anıl; 9, 32 ve 49. dakikalarda attığı gollerle "hat-trick" yaparak maçın yıldızı oldu. Kireçburnu’nun diğer gollerini ise 23. dakikada Ömer Topal, 28 ve 66. dakikalarda Kadir Tokmak, 62. dakikada Fırat Uyumlu ve 82. dakikada Arda Esgin kaydetti.
Ümit Aybar Yönetiminde Namağlup Seri
Teknik direktör Ümit Aybar yönetiminde istikrarlı bir grafik çizen Kireçburnuspor, bu sonuçla birlikte ligde çıktığı 6. maçında 4. galibiyetini aldı. Henüz mağlubiyet yüzü görmeyen Sarıyer ekibi, puanını yükselterek 3. sıradaki yerini korudu ve liderlik takibini sürdürdü.
Konuk ekip Selvispor ise bu ağır mağlubiyetle 5 maç sonunda 3 puanda kalarak 6. sırada yer aldı. Oynadığı etkili futbolla alkış alan Kireçburnuspor, önümüzdeki haftalar için rakiplerine gözdağı vermeye devam etti.
Haber: Turgay Tokel






Hiç yorum yok:
Yorum Gönder