Cumartesi, Haziran 08, 2024

Yeşil Ilgazspor'da Orhan İmik dönemi


İstanbul Süper Amatör Lig'de yeni sezona iddialı hazırlanan Yeşil Ilgazspor'da teknik direktörlük görevine Orhan İmik getirildi.

Bayrampaşaspor ve Beyoğlu Yeni Çarşıspor alt yapılarında U17 ve U19 takımlarını çalıştıran UEFA A lisanslı İmik, farklı kategorilerde 8 şampiyonluk yaşamış bir isim.


İmik yaptığı açıklamada "Öncelikle ekibime güvenip projeme inanıp görev veren ve bana ilk günden çok değer verdiğini hissettiren Arif Şahin başkanımıza çok teşekkür ediyorum. İlkelerimiz hakem konuşmayan, sahada vakit geçirmeyen, oyun içinde kalan fair play öncelikli bir imaj çizmek. Oyun felsefemiz ise taktiksel çeşitliliğe sahip olan, topu talep eden, içeride dışarıda ön alan baskısına önem veren, beraber hücum ve savunma yapan bir takım oluşturmak. Sadece oyunun konuşulduğu bir sezon olmasını temenni ediyorum" dedi.

Yeşil Ilgazspor Kulüp Başkanı Arif Şahin de "Orhan hocamız 2. Lig seviyesinde, U19 takımı çalıştırmış profesyonel bir hoca. İletişime önem veren, sürekli gelişim isteyen ve birçok oyuncusunu profesyonel yapmış bir isim. Taktiksel çeşitliliğe, analize değer veren farklı bir tarzı var. Kendisiyle ilk görüştüğümüz andan itibaren ne kadar büyük bir potansiyel olduğunu fark ettik ve anlaştık. Camiamıza hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.

Haber: Efkan Bucak

Hiç yorum yok:

Ayazağaspor sahaya indi

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Ayazağaspor 2024/2025 sezonu için çalışmalarına başladı.