Cumartesi, Haziran 08, 2024

Göktürk Sarayspor Oğuzhan Tacir'e emanet



İstanbul Süper Amatör Lig'in yeni ekiplerinden Göktürk Sarayspor'da teknik direktörlük görevine, 2012-16 yılları arasında da siyah beyazlı ekibi çalıştıran Oğuzhan Tacir getirildi.

Son olarak Kağıthanespor'da görev yapan Tacir yeniden Göktürk Sarayspor'a döndüğü için mutlu olduğunu belirtti. Tacir yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"2012-2016 yılları arasında 3,5 sezon görev yaptığım kulübün o zamanki misyonu çerçevesinde alt yapıda birçok şampiyonluk ve Türkiye finalleri başarısı yaşadım. Antrenörlük gelişimime ve kariyerime çok büyük katkısı olan Göktür Saray Spor Kulübü ile 8 senelik aranın ardından A Takım Teknik Sorumlusu olarak anlaşmış bulunmaktayım.
Kulübüme; geçmişte iyi izler bıraktığımı bilerek, daha tecrübeli ve olgun bir antrenör olarak dönmenin heyecanını yaşıyorum. Beni bu önemli projede göreve layık gören, bu önemli sorumluluğu antrenörlüğüme ve kişiliğime inanarak bana teslim eden başta kulüp başkanımız Ali Tahir Varuş olmak üzere, as başkanımız Ali Pektaş ve değerli abim Hakan Buruk hocama teşekkür ediyorum.
Biz büyük bir aileyiz mottosuyla çıkacağımız bu zorlu yolda Allah hepimizin yardımcısı olsun, Allah utandırmasın…" 

Oğuzhan Tacir daha önce Yahya Kemal İdman Yurdu, Parsellerspor, Mecidiyeköyspor, Ozanköyspor ve Dikilitaşspor'da da görev yapmıştı.

Haber: Efkan Bucak

Hiç yorum yok:

Ayazağaspor sahaya indi

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Ayazağaspor 2024/2025 sezonu için çalışmalarına başladı.