Salı, Ekim 24, 2023

Yeşilova Esnafspor 'Büyük' oynadı


İstanbul Süper Amatör Lig 4. Grup'ta Yeşilova Esnafspor sahasında Büyükçekmece Belediyespor'u 3-0 yenerek liderliğe yükseldi. Konuk ekipse ilk yenilgisini aldı.

Küçükçekmece ilçesi Yeşilova Mahallesi'ndeki Kemal Aktaş Stadı'nda oynanan maça futbol severler yoğun ilgi gösterdi. Karşılıklı hızlı ataklarla başlayan maçta ilk yarıda daha çok top yapan taraf Büyükçekmece olsa da golü Esnafspor duran topta buldu. 37de Hamit Taşkın'ın mükemmel ortasında arkada bekleyen Ferhat Kaplan güzel bir vuruşla yeşil beyazlıları 1-0 öne geçirdi.


İkinci yarıda Esnafspor çok iyi alan savunması yaparak Büyükçekmece'nin tüm gol yollarını kapattı.60'ta Ferhad Rehber'in kullandığı uzun taç atışında topu güzel kontrol eden Ömer Faruk Karaman kaleciyi mağlup etti, skoru 2-0 yaptı.

Büyükçekmece ilerleyen bölümde oyunu rakip sahaya yıkmaya çalışsa da konuk ekip ileri uçta etkili olmadı.Buna karşın akıllı bir futbol sergileyen ve savunmada neredeyse hatasız oynayan Esnafspor 90+4'te soldan gelişen atakta Melih Miraç Özyaman'la skoru 3-0 yaptı.

Küçükçekmece ekibi puanını 10 yaptı ve maç fazlasıyla liderliğe yükseldi. İlk yenilgisini alan Büyükçekmece 6 puanda kaldı.

Haber: Barış Berber




Hiç yorum yok:

Piyalepaşa'dan evinde kritik galibiyet

İstanbul 2.Amatör Lig 9.Grup'ta üst sıraları ilgilendiren mücadelede Beyoğlu temsilcisi Piyalepaşaspor, Güngören temsilcisi Şehzadebaşıs...