Salı, Ekim 31, 2023

Büyükçekmece 'Paşa'lar gibi


İstanbul Süper Amatör Lig 4. Grup'ta Büyükçekmece Belediyespor, Tepecik Şenol Güneş Stadı'nda konuk ettiği İzzetpaşaspor’u 3-1 mağlup ederek 4. maçında 3. galibiyetini elde etti ve iddiasını ortaya koydu.

Maça oldukça etkili başlayan Büyükçekmece Belediyespor, özellikle sağ kanattan gelen ataklarla rakibine ecel terleri döktürdü. Aradığı golü 14. dakikada Ata erdem Soysöz ile bulan Büyükçekmece Belediyespor, 1-0 öne geçmenin sevincini yaşadı. Bu golle moral bulan ev sahibi ekip, ataklarını daha fazla sıklaştırdı ve farkı açmanın hesaplarını yapmaya başladı. 35. dakikada bir kez daha sahneye çıkan Ata Erdem Soysöz, skoru 2-0’a getiren golü rakip filelere bıraktı. İlk yarı Büyükçekmece Belediyespor’un 2-0 üstünlüğü ile sona erdi. 


İkinci yarıya golle başlayan taraf konuk İzzetpaşaspor takımı oldu. 47. dakikada kazanılan penaltıyı Metin Karadeniz ile gole çeviren İzzetpaşaspor, farkı bire indirerek umutlandı 2-1. Konuk İzzetpaşaspor’un umudunu yıkan isim 66. dakikada Onurhan Pehlivan oldu ve skoru yeniden iki farka getirdi. 3-1. Geriye kalan dakikalarda iki takımın mücadelesinden başka gol sesi çıkmayınca bu önemli maçtan üç puanı üç golle alarak ayrılan taraf ev sahibi Büyükçekmece Belediyespor oldu.





Hiç yorum yok:

Piyalepaşa'dan evinde kritik galibiyet

İstanbul 2.Amatör Lig 9.Grup'ta üst sıraları ilgilendiren mücadelede Beyoğlu temsilcisi Piyalepaşaspor, Güngören temsilcisi Şehzadebaşıs...