Pazartesi, Temmuz 31, 2023

Tokat Bereketlispor'dan imza şov


İstanbul Süper Amatör Lig takımlarından Küçükçekmece Tokat Bereketlispor, yeni sezon öncesinde iç ve  dış transfer çalışmalarına  tam gaz devam ediyor.

Bu sezon hedefini mutlak Bölgesel Amatör Lig olarak belirleyen mavi-beyazlı ekip, geçtiğimiz sezon Yeşilova Esnafspor kulübünü çalıştıran Levent Sarıca ve yardımcısı Bülent Biral ile anlaştı. 

Küçükçekmece temsilcisi iç transferde Sinan Seven, Beytullah Yılmaz, Mevlüt Kaynar ve Nedim Ayhan ile anlaştı.

Küçükçekmece Tokat Bereketlispor dış transferde Abdurrahman Polat, Hacı Arif Evmez, Sarkan Arat, Elyamin Bulut (Yeşilova Esnafspor), Hasan  Harmanlı (Kocasinanspor), Oğuzhan Sarı (Şenlikköy GB), Eren Çınar (Mahmutbeyspor), Emirkan Kaynak, İlhan Yavuz, İbrahim Yavuz (Öz Yarımburgazspor), Muhammet Emin Kuyucular (İstanbul Trabzonspor), Sefa Küçük (Zeytinburnuspor), Oğuzhan Varol (İstanbul Kayaşehirspor), Yusuf İslam, Abdullah Gültekin (Merkez Kayaşehirspor) kadrosuna kattı. 

Yeni transferler, oldukça heyecanlı olduklarını ve taraftarla buluşmak için sabırsızlandıklarını belirterek şampiyonluk sözü verdi.

Bereketli Spor Kulübü Başkanı İsmail Polat, taraftarın ve camianın desteğiyle, şampiyon olarak Bölgesel Amatör Lig'e çıkacaklarına inandıklarını söyleyerek sezonu 1 Ağustos'ta açacaklarını kaydetti.

Başkan Yardımcısı Sedat Yalçın ise, “Kadromuza takviye ettiğimiz  oyuncularımızın kulübümüze hayırlı olmasını diliyorum. Taraftar ve camia olarak bu sene bölgesel lige çıkacağımıza inandık ve kenetlendik. İnanıyorum ki bunu başaracağız. Yeni sezon çalışmalarına 1 Ağustos Salı günü Yeşilova Kemal Aktaş Stadı'nda  Levent Sarıca ve yardımcısı Bülent Biral yönetiminde başlayacağız. Lig maçlarımız başlayana kadar çalışmalarımızı sürdürüp lige hazır bir şekilde girmek istiyoruz" dedi.

Haber: Yılmaz Aktepe


Hiç yorum yok:

Piyalepaşa'dan evinde kritik galibiyet

İstanbul 2.Amatör Lig 9.Grup'ta üst sıraları ilgilendiren mücadelede Beyoğlu temsilcisi Piyalepaşaspor, Güngören temsilcisi Şehzadebaşıs...